Immortal_46 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Witam Odrazu mówie zeby temat odrazu nie był skasowany, szukałem informacji o tych replikach , znalazłem ale nie dowiedziałem sie tego co chce... A temat moze sie przydac. Czy Te berettki od firm: TM (HG),CG (HPA ),STTI,UHC Mają: Ruchomy: Kurek, Blokade spustu. Zamek zostający w tylnej pozycji, po wystrzeleniu ostatniej kulki Blokada zamka, dzieki ktorej zamek moze zostac w tylnej pozycji Ktora replika przypomina swoim wykonaniem ostry odpowiednik... ? Która ma najwiecej czesci ruchomych ? Która jest najcięzsza... i najlepiej lezy w dłoni... Awarie ? Są jakieś ? O zasieg i skutecznosc strzału nie pytam bo wiem, jakie one sa... Z góry dzieki za odpowiedz... Quote
Leo666 Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 CG (HPA ) Mają: Ruchomy: Kurek, Blokade spustu. Zamek zostający w tylnej pozycji, po wystrzeleniu ostatniej kulki Blokada zamkaNIE, dzieki ktorej zamek moze zostac w tylnej pozycji KurekTAK, Blokade spustu. TAK Zamek zostający w tylnej pozycji, po wystrzeleniu ostatniej kulkiNIE Blokada zamkaNIE, dzieki ktorej zamek moze zostac w tylnej pozycjiNIE HPA ma najleprze osiągi. Polecam szczerze. Pozdrowienia Leo 8-) Quote
Recommended Posts