Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

cześć.... prosze właścicieli lub tych któży sie spotakli z krabinem M16 firmy cyber gun o napisaniu jego wad i zalet dotyczących wygląu wytrzymałośći oraz napisać jakie ma mnie wjęcej paramtry i donośności kulki celność. pewnie był juz ten temat poruszany lecz chciałbym sie o tym dowiedzieć ......... proszse nie denerwujcie sie tylko piszcie :lol:

Posted

Witam, co do osiagow to niestety nic nie moge napisac bo sptrzelalem z niego jedynie w pokoju (karabin kolegi) a co do wygladu to niestety strasznie plastikowy... odzorowanie detali ma (mysle ze) ok ale ta plastikowosc.. aj... i wedlog mnie dosc niewygodnie sie przeladowuje ale mozna sie przyzwyczaic

Posted

jak na sprzet bez hop-upa zasieg calkiem przyzwoity tj pewnie cos kolo 30 metrow (skuteczny na 15-20m max). Co dziwne na krotsze dystanse moja sfatygowana m16 byla celniejsza od super9 kumpla!

wyglada fajnie, do przeladowywania mozna sie przyzwyczaic, u mnie 2 razy zlamalo sie mocowanie lufy do korpusu, slyszalem ze niektorym lamie sie jeszcze kolba.

Ogolnie przyjemna giwerka do ogladania i pozowania na GI,ale jezeli chcesz dobrze postrzelac, kup za te kase gaziaka.

• 1 month later...
Posted

M16A1 - CG - jest troche plastikowy, ale dociązony bardzo dobrze, ma Ho-up co przy kulach o2 jest atutem. strzela sie zeń bardzo dobrze , jest bardzo celny. Praktyczna donośność do 20 m (ogień skuteczny) , 30 - 40 m na chybił trafił. Kulki o,12 są stanowczo za lekkie i hopup podnosi je w góre w lewo. Bajer do szybkiego ładowania i magazynek na 60 kulek tez sa warte uznania. poza tym to juz kawał maszyny (1,95 kg) i naprawdę czuje sie zabawkę w ręku. za 350 PLN (Military) to jest całkiem, całkiem

• 7 months later...
Posted

M16A1 z CG to dobra replika jak sie jej nie tuninguje.Dociażenie dośc ciekawe około 2kg i dobry ABS.

Zalety:

-pojemnośc maga(60kulek)

-szybkie przeładowanie

-waga (jak dla kogo)

-prosta w rozkładaniu

-Zasięg okło 35m

Wady:

-wielkość(trudnosc w pomieszczeniach)

Pozdrawiam