Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Sklep przy ulicy Spacerowej 10 w Józefowie z niezbyt trudnym dojazdem.

Jak to każdy nowy sklep dopiero dostają zamówione wcześniej części, repliki, oporządzenie etc.

I na oporządzenie warto u nich zwrócić uwagę bo jako jedyni mają takie ilości oporządzenia firmy PANTAC w kolorach CB i RG.

Osoby prowadzące to czynni uczestnicy spotkań AS, znający się na rzeczy.

Dzisiaj byliśmy ze znajomym, w momencie gdy chciał zmienić zamówione wcześniej rzeczy na co innego, zamówienie po prostu mogło zostać anulowane. Porozmawialiśmy, dane nam było "pomacać" niektóre rzeczy - obsługa bardzo miła, wytłumaczy i doradzi ;)

Życzę im jak najlepiej rozwijającego się biznesu !

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czołem,

Dzisiaj robiłem zakupy u "kojotów" - super sprawna obsługa, profesjonalne doradztwo i tak jak stwierdził VOLT-220 - elastyczność.

Z niecierpliwością czekam na świeżą dostawę Pantaca.

Gorąco polecam, a chłopakom życzę powodzenia w biznesie!

Posted (edited)

Dziś sam dokonałem zakupu kamizelki Pantac'a w tym sklepie. Byłem na miejscu i przy okazji obejrzałem inne ciekawe urzadzenia nie związane bezpośrednio z asg, więc prawdą jest, że dedykowanego sklepu 'w realu' (jeszcze) nie ma 8) .

Do rzeczy: zanim dokonałem zakupu kilkukrotnie mailowałem do nich z pytaniami, wątpliwościami i moimi pomysłami co do zakupu. Dziś rano zajechałem na miejsce i miałem okazje przymierzyć kilka różnych modeli kamizelek i mocno pomarudzić zanim dokonałem wyboru.

Ze strony Maxa i Michała, właścicieli firmy, dostałem wiele ciekawych i praktycznych porad (zarówno mailem, jak i dziś w realu) - widać, że są weteranami ASG i znają się na rzeczy.

Podsumowując: świetna i profesjonalna obsługa, super towar (przynajmniej jeśli chodzi o Pantaca, bo to mnie interesowało, ale też CTW, które mi pokazali wygląda super i świetnie leży w ręku).

Polecam każdemu ten sklep - mam nadzieję, że utrzymają formę i na stałe zagoszczą na rynku!!!

Edited by Yelo
Posted

Dziś dokonałem zakupu w sklepie.

Sprzedawcy wykazują się anielską cierpliwością i uprzejmością co stawia jakoś obsługi klienta na najwyższym szczeblu. Szczegółowo odpowiadają na wszelkie pytania. Wkładają w swoją pracę pasję i zaangażowanie, którego konkurencja może im chyba tylko pozazdrościć. :-P

Znają się na rzeczy jak mało kto dzięki sporemu doświadczeniu w ASG.

Wszystkie rzeczy przed zakupem można zmacać przymierzyć i w spokoju się zastanowić.

Szczególnie sprawnie działa u nich serwis , ponieważ ich doświadczenie nie opiera się tylko ASG ,ale prowadzą inną działalność , która jest bardzo dobrym gruntem do fachowego serwisu.

Jeszcze raz dzięki za poświęcony czas. Bardzo polecam zakupy w Coyote ASG. :uśmiech:

• 2 weeks later...
Posted

W przeciągu ostatnich 3 tygodni Coyote ASG wykonało dla mnie szereg usług. Usługi dotyczyły:

- sprowadzenie magazynków na zamówienie,

- serwis uszkodzonej repliki G&P

- serwis pistoletu KSC (duże uszkodzenie)

- serwis i tuning repliki KA (w tym uratowanie uszkodzonego zespołu hop-up)

- serwis magazynków hicap, lowcap i gazowych,

- doradzenie i sprzedaż kulek, magazynków i pierdół

Wstępny kontakt

Nawiązałem go mailowo i prowadziłem ok. 2 tyg. do czasu dostarczenia sprzętu do naprawy i tuningu. Dostałem wyczerpujące odpowiedzi na pytania techniczne i finansowe. Wyceny i informacje były czytelne i zrozumiałe, a zakładam, że znam się co najwyżej 'średnio na jeża'. Pozwoliło mi świadomie zadecydować o dalszym losie moich replik. Byłem traktowany jak poważny klient od samego początku.

Bardzo podobała mi się inicjatywa ze strony Coyote ASG i stopowanie moich niektórych pomysłów. W końcu określiłem jakie efekty chcę mieć i otrzymałem konkretny plan działań.

Ten etap na plus.

Przekazanie sprzętu

W momencie osobistego przekazania sprzętu otrzymałem kompletne potwierdzenie serwisu, dot. przekazanych części i zaplanowanych prac. Od razu zostałem poinformowany, co i gdzie może się nie udać, lub być trudniejsze - po otwarciu i sprawdzeniu. Na szczęście nie było takich sytuacji.

Też plus.

Oczekiwanie

Termin na wykonanie całości był 3/07/2009, który został bezbłędnie dotrzymany. W między czasie CASG był ze mną w kontakcie telefonicznym i mailowym. Wiedziałem co się dzieje i mogłem akceptować działania serwisu i koszty z tym związane.

Plus.

Odbiór

Odbył się w dwóch etapach, za każdym razem bez zbędnego oczekiwania, z kompletem dokumentacji serwisowej i finansowej. Po każdej z opłaconych prac na moim koncie sklepu internetowego pojawiała się historia wykonanych działań, płatności itp.

Koszty wszystkich usług zostały utrzymane w założeniach, nie pojawiło się nic ekstra, co w przypadku moich doświadczeń z usługodawcami jest miłym zaskoczeniem.

Zostałem poinformowany o wymienionych częściach, wynikach strzelań testowych, a części potuningowe wróciły w całości. Nic nie zginęło, nie popsuło się i nic dodatkowego nie przybyło.

Plus za porządek.

Dwa magazynki okazały się być nie do odratowania, a pistolet posiada uszkodzenie, które może być usunięte tylko jeśli producent udostępni odpowiednie części zamienne - trudno, ważne, że nie musiałem za tę opinię płacić fortuny.

Kolejny plus.

Otrzymałem też wytyczne, kiedy i przy jakim stosowaniu replik wskazany będzie kolejny serwis/przegląd.

Testowanie

Repliki i magazynki zostały już przetestowane parokrotnie w polu. Wszystkie awarie zostały usunięte, nie stwierdziłem by powstały jakieś nowe. Zachowanie replik prawidłowe, fps stabilne i dokładnie w założeniach (miało byc maks 450 i tyle jest).

Doradzone mi w sklepie kulki firmy KSC o wagomiarze 0.30 zachowywały się identycznie jak 0.30 Blaster Devil. Lot i skupienie bardzo dobre.

Replika KA

Osiągnęła założone 450 fps (z 320 fps), zniknęły problemy ze szczelnością. Do tego dostałęm dokładny opis jak z repliką postępować. (Ten konkretny model jest kapryśny).

Replika GP

Po naprawie, serwisie i czyszczeniu pojawiło się nowych 5 fps i powoli dochodzą kolejne - zgodnie z zapowiedzią..

Podsumowanie

+ Coyote ASG podeszło bardzo fachowo do zleconych im prac, bez ślepego wypełniania woli klienta, ze świadomym realizowaniem wspólnie ustalonych założeń.

+ Zastosowane części to Prometheus i Modify, czyli wysoka półka, przy czym moja kieszeń odczuła to średnio. Więc jestem zadowolony.

+ Nie robiono i nie proponowano mi nic, co sztucznie dmuchało by koszta.

+ Doradztwo szczere i konkretne, wiem czego mogę teraz po replikach oczekiwać.

+ Wyniki testów replik w polu dały wyniki bardziej niż zadowalające.

Osobiście mogę polecić serwis i sklep tym, którzy cenią sobie 'rzemieślnicze' i indywidualne, a nie 'fabryczne' i masowe, podejście prac z replikami. Wiem, że jak długo ten standard obsługi zostanie zachowany, tak długo będę korzystał z usług tego sklepu.

PS

Tak, to jest laurka, a jest nią, bo taki poziom zasługuje tylko na pochwałę, a czepiać się nie mam czego.

• 5 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Leżę sobie w wannie dzisiaj a tu domofon... nie spodziewałem się że jak zapłacę wczoraj o 14 to dziś o 13 dostanę paczkę. Jednym słowem jestem meeeeega zadowolony. Polecam CASG.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sklep, który w bardzo krótkim czasie zajął sobie mocny przyczółek na rynku i nie tylko z powodu nowości rynkowej - CTW, ale też dzięki bardzo konkretnemu podejściu do każdego zadanego tematu i klienta. Wręcz czasem, jako klient bywałem zasypany pojęciami, które do szczęścia mi nie były bardzo potrzebne, ale za to były niewątpliwie pouczające. Kontakt dobry zarówno w sprawach zakupów, jak i serwisowania nawet indywidualnego.

Jako jeden z klientów i partnerów sklepu mogę szczerze polecić tych ludzi, jako profesjonalistów wywodzących się z bardzo aktywnej części naszego środowiska.

Posted

Witam.

Zamówiłem w tym sklepie kamizelkę. Muszę przyznac, że zostałem bardzo miło zaskoczony, BARDZO SZYBKA wysyłka, a co najważniejsze, Panowie dbają o klienta, świadczą o tym wysyłane e-maile informujące o stanie zamówienia itp.

Sklep poprostu rewelacja ! Jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie ;)

Pozdrawiam ! :uśmiech:

• 2 weeks later...
Posted

Najpierw kupiłem w CASG silnik do CTW i wmontowałem go w jednym z moich PTW. Działa do teraz rewelacyjnie. W między czasie w drugim PTW padł mi motor i sector gear więc postanowiłem wysłać PTW do CASG na generalny serwis i naprawę. Nie miałem karabinu w domu przez 4 dni (dwa końce polski) a karabin jest złożony wręcz perfekcyjnie. Panowie mają tematy połapane nieziemsko, ode mnie plus nad plusy. Kolejne zakupy na pewno będą i to szybko. 6 za kontakt, 6 za podejście, 6 za profesjonalizm (skala 1-6) :) pozdrawiam

Posted

Zamówienie na kilka stówek za Cirasa. Wszystko szybko i sprawnie gdyby nie opieszałość Poczty Polskiej z przelewem. Sklep polecam z czystym sumieniem, Poczcie Polskiej życzę szybkiego bankructwa w realiach wolnego rynku.

• 1 month later...
Posted

Właśnie odebrałem repliczkę. Ogromny plus dla chłopaków z CASG. Osobiście gdyby ktoś do mnie wysyłał tyle maili z głupimi pytaniami to bym nie wytrzymał :D

Zamówienie wyszło wczoraj o 15 z casg i dzis po 17 było już u mnie w Olsztynie.

To na bank nie pierwsze i nie ostatnie zakupy w tym sklepie.