Nanteris Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Eh... ja już skończyłem z tym cholernym nałogiem... Kiedyś s3 , zakończyłem na 9 pozycji w "najlepszych agresorach" . Quote
ratman1809 Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 Ja niby też (o wiele niżej w statsach) ale jest nowa wersja gry Quote
ratman1809 Posted February 2, 2011 Author Report Posted February 2, 2011 HI HI _ Pewnie dostane nagrodę Platynowego Szpadelka albo Wielkiego Odgrzewacza Kotletów :P Ale wróciłem sobie do Travianka i ciekaw ponownie jestem czy ktoś się w to bawi ? Quote
SamsOn Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 W sumie mogę zagrać. :) Na którym serwerze grasz ? Quote
Nanteris Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Nie grajcie w to . Travian to mega zuo ! Quote
Guest (ID:6452) Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 eee tak na prawdę taka sama gierka jak ogame i miliard innych pisanych gierek tylko osadzona w innej rzeczywistości i różniąca się szczegółami. Momentalnie uzależnia, momentalnie się nudzi. Przerobiłem kilka takich i już się nawet nie łapię :D Quote
Nanteris Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) Nieprawda , na ogame możesz wziąć urlop i co najwyżej mogą Cię farmić, a w Travianie nie ma urlopu i mogą Cię zjechać do zera :P . Wiem z doświadczenia bo sam wykosiłem kilkudziesięciu graczy i nie miałem życia przez rok :P . Edited February 3, 2011 by Nanteris Quote
ratman1809 Posted February 7, 2011 Author Report Posted February 7, 2011 Szymek S5 +/+ Jako Ratman Quote
zbyt Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 travian uzależnia jak mało co :D już to za mną, ale czasem lubie być dobrym duszkiem konta na mistrzostwach travki Quote
herrtomo Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Nie grajcie w to . Travian to mega zuo ! Święte słowa, choć nadal mam skrót na pasku nie klikam za nic... Komp włączony całą dobę, pobudki w środku nocy czasem po kilka razy, stes gdy się gdzieś wyjeżdża na dłużej niż kilka godzin... Od czasu do czasu przychodzą newsy na mejla i też kuszą...trzeba twardym być! Quote
fooze Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 chyba nie graliscie w World of Warcraft Oo Quote
Recommended Posts