Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie też SCAR-H był super (odblokowałem na nim wszystko i mam za to znaczek) do puki nie dorwałem się do M16A3 i Berrety 93R. 2 bronie z burstem (niskie zużycie amunicji), M ma holo a Berreta tłumik, M na średni-daleki dystans, Berreta do CQB. Z każdej z tych broni jedna seria załatwia sprawę, rzadko potrzeba jest druga (mam Stoping Power).

Posted

Hmm, SCAR H jest dobry, ale latam z emką z EOTechem i granatnikiem... Wkurza mnie też ten zasięg i celność. Nie wiem jak jest naprawdę, ale dla mnie jakoś za łatwo a przez nindżowców odechciewa się grać...

Nie wiem, ale kurde mam bardzo ciężki palec w tej grze. Zupełnie odwrotnie niż w AS... A zestaw z granatnikiem jest baardzo wkurzający dla innych graczy. Teraz już tak mam większego skilla i raz nawet miałem 15 zabić na jednym życiu, ale niestety serię zgonów mam do 7-miu ;)

Dzikki, co masz do SCARa w dodatku? Ja z termowizją głównie, ale lobowanie się opłaca tutaj.

Pozdrawiam.

Posted

Nie wiem... oczywiście nie latam zawsze z granatnikiem, ale jak niezbyt mi idzie, to idę z nim. Muszę sobie polatać z pistoletami i szitgunem... Takie pistol party ;)

Pozdrawiam.

PS: Gdzie Twoje G36 destroyeaahhh?

Posted

jak używam granatnika to tylko z 1 powodu-odblokowanie pompki pod automatem

co do "lagozy" -u siebie zauważyłem że mw 2 jest strasznie czuły wszystko co się łączy z netem i pobiera

w 1 części mogłem ssać 800 kb/s i ping był ok ..tu wystarczy ssać 20 kb/s i jest kupa :/

(mam łącze 8 mb)

i wreszcie nie ma nalotów co sekundę :D

Posted (edited)

A ja wam powiem, moi mili, że latam z M4, Holo i tłumikiem i zestawik bardzo fajny. Tak tak, wiem nikogo to nie interesuje :>

Już mam. A jakie "gry" lubicie? A i ile godzin gracie. Tam jest w statach.

Dziś jeszcze wypróbuję FALa i na bocznych pokombinuję.

Pozdrawiam.

Edited by grzechotnik
Posted

A ja chętnie sprzedam to g....... do którego nie mam już sił.

Jeśli ktoś jest zainteresowany, to z całym kontem Steam i wszystkim, wszystkim co dostałem z grą za 130 zeta (czyli pudełko i instrukcja :/).

Myślę, że za 100, ale jak mnie jeszcze powk..... to i za 90 opchnę.

Gra D.N.O.

Posted

Zaczynają się cheaterzy. Goście zrzucający nuke'a tuż po rozpoczęciu nrozgrywki, albo ściągający snajperką jednego za drugim przeciwnika...czasami w ruchu... po kilkunastu.

Posted (edited)

u mnie scar+fmj+ termo(ninja,zimnokrwisty i tarcza) ,na większe mapy barett+termo+fmj(ninja,zimnokrwisty) a na te najmniejsze akimbo+szybkostrzelność w kriss'ie :P (zwiekszone obrażenia,pewne celowanie)boczniak -póki co to colt,kiedyś DE

Gram prawie zawsze na hc a lvl to ino 37

Edited by rain777
Posted (edited)

Kurde, mi jakoś nie idzie ze SCARem. Zauważyłem, że akurat w przypadku SCARa tłumik zwiększa odrzut i maleje ROF :???: A w przypadku emki, bo tak aktualnie latam to cudo. Czekam na M16, bo zazwyczaj umieram nie mając nic w magazynku :-F

Wczoraj grałem tak z takim jednym co miał lvl 3, reszta od 35 [ja] do 70... biedny... :lol: Takie moje odczucia to najważniejszy refleks, nóż, zmniejszona postawa. To tak na początek, bo potem to exp już jest naturalny ;)

Ja gram na DM najemnicy. Muszę spróbować te HC.

Pozdrawiam.

Edited by grzechotnik
Posted

Eeee tam, na pewno czitujesz albo kampisz na respie... Albo nie, w Afghanie to kampisz na skrzydle ;-)))

Kurde, chyba czas już na odwyk... Mówię jak ONI!!!!

Buahahaha - nie przejmuj się Padre, u mnie po kilku daniach obcowania z MW2, jest tak samo.

Co do trybu HC - preferuje rozgrywki typu Sabotage czy Seek&Destroy, gdzie zmuszonym się jest do biegania i chodzenia. W zwykłym DM HC to "kamperstwo się szerzy" :D