Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bedzie moze mial ktos w piatek 2 wolne miejsca z Wroclawia? Ew. (bo nie wiem jak jest z odlegloscia) ktos mialby mozliwosc odbioru 2 osob z dworca i podwozki na miejsce dzialan?

Posted (edited)

Za niedługo pierwsza część ekipy ze G.Śląska wyrusza do Nysy, tak więc do zobaczenia w Zonie, jak zwykle na posterunku Duty ;)

Edited by vergio
Posted

Impreza jak najbardziej udana ,aczkolwiek szkoda, że zakończyła się tak szybko, w nocy mogło byc ciekawie (szczególnie ,że miałem kombinezon psychonauty :-D ). Nie moge doczekac się kolejnej takiej imprezy.

Posted

Dzięki wielkie za organizację imprezy.

Było całkiem fajnie, tylko trzeba było szukać 'zaczepki' bo bez tego na posterunku niewiele się działo ;)

Ponad godzina bycia mutantem (te mutki w pałatkach) dała się we znaki do końca dnia :D

Rzućcie fotkami, bo trzeba aktualkę na NK zrobić ;]

Posted

Orgom należą się wielkie brawa za wyśmieniatą impreze.

Klimat alienacji w zonie przeszywał na wylot, bezkresne połacie terenu z postacami na hotyzoncie.

Sprzedajnym kolegom z armii jeszcze zrobimy pluton egzekucyjny a stalkerów ze przerwanie posiłku i za przebieżkę po terenie, umieścimy gdzie ich miejce czyli 2 metry pod ziemią.

Mam nadzieję ze będzie więcej imprez z cuklu stalker bo miejsce jest do tego idealne i jka widać nie potrzeba 200 uczestników żeby imrpeza się udała.

Jedna sugestia co do anomalii to umieszczenie ich w przezroczytstej koszulce z jakimś obciazeniem bo czasami znajdowaliśmy latająca zawartosc koperty otworzonej przez porywisty wiatr.

Posted

Jajc. Impreza udana mimo stalkerow ktorzy omijali nas szerokim lukiem. Wiekszosc osob nie slyszla chyba o konwencji larpa

LARP-y są podobne do improwizowanej sztuki teatralnej.[...]To, co mówią, jest traktowane jako wypowiedzi prowadzonych przez nich postaci, a to, co robią – jako akcje postaci. Mile widywane jest wczuwanie się w klimat gry i odgrywanie postaci w sposób adekwatny do realiów świata i epoki. Wszelkiego rodzaju niepasujące do nich słownictwo może zniszczyć innym graczom przyjemność płynącą z prowadzenia własnej postaci.

IMHO wyszla strzelanka z fajnym scenariuszem, bez strzelania xd Potrzebne bylyby troche wieksze srodki przymusu, by naklonic obie strony do wzajemnej gry.

Tak czy siak, bawilem sie przednio czy to jako snajper w defensywie, czy mutek w palatce C:

W koncu tak wyglada wojna, 3 lata bez wroga i ta jedna niezapomniana noc.

Posted (edited)

Impreza była świetna! Widok ziomka z teamu powalonego przez wyskakującego mutanta zza rogu - niesamowity. Stałem osłupiony i nawet nie myślałem o strzelaniu! Pozdro dla kolesia :)

Szkoda, że skończyło się tak wcześnie, mieliśmy przepustki i kombinezony i właśnie mieliśmy zamiar zacząć eksplorować podziemia a tu koniec :/

Dzięki wszystkim za grę i ogranizatorom za świetną robotę od wymyślania questów przez barmana, który wypuścił na naszą ekipę innych stalkerów. Na kolejnej edycji nie będziemy z nim handlować phi! :D

Dzięki także aktorom w teatrzyku cieni - było zarąbiste :D

Czekam na fotki

Majster - frakcja "Wolność"

"Ciastko! Karmel! Czeeekolaaada!!" wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :)

Edited by szympekmajster
Posted

Sprzedajnym kolegom z armii jeszcze zrobimy pluton egzekucyjny a stalkerów ze przerwanie posiłku i za przebieżkę po terenie, umieścimy gdzie ich miejce czyli 2 metry pod ziemią.

To się jeszcze okaże 8) Pogonilismy Wam kota, że hohohoho, a może i bardziej ;-) A te łupy z Waszego ogniska - czyli kiełbaska, którą zostawiliście uciekając - zjadł ze smakiem nasz kolega Rostal :wink:

Impreza jak najbardziej udana, także afterparty jak najbardziej na plus.

Pozdrawiam i do następnego :mrgreen:

Posted (edited)

Przede wszystkim podziękowania dla tych, którzy przyjechali do Nysy - bez Was imprezy by nie było. Odczucia tylko potwierdziły zasadę, że dobra zabawa nie jest funkcją frekwencji.

Podziękowania kierujemy również do sponsorów nagród, czyli sklepów: Capri ASG, Silesia Factory i Vest Group oraz producenta oporządzenia PS Tactical Gear.

Wielki szacun dla wszystkich, którzy na różne sposoby pomagali w imprezie.

Ponadto: poszukiwani są dwaj stalekrzy, którym została przyznana PIERWSZA NAGRODA (chest-rig, tłumik i kulki).

Chodzi o dwóch ludzi, którzy przy bazie Azymutu umieszczali krzyże na stalkerskich mogiłach a później znaleźli się w grupie, która jako pierwsza dotarła do Spełniacza Życzeń. Niestety nie zdążyliśmy zapisać numerów rejestracyjnych, a podczas rozdawania nagród Was nie było. Proszę o kontakt na PW + jakiś link do waszego zdjęcia w celach identyfikacyjnych. Nagrody prześlemy pocztą.

Wkrótce na łamach WMASG pojawi się sprawozdanie z imprezy. Osoby, które robiły zdjęcia proszone są o ich umieszczanie np. na Picassie. Mamy nadzieję wybrać kilka fajnych zdjęć, które zilustrowałyby sprawozdanie. Jednocześnie prośba do fotografów o NIEPUBLIKOWANIE zdjęć przedstawiających moralny upadek Siwego i Koszera :wink: - niech lepiej pozostanie to słodką tajemnicą tych, którzy byli na rozdaniu nagród w barze ;)

Odnośnie uwag i pomysłów dotyczących mechaniki gry (anomalie i anty-x) itp... proszę przesyłać na adres: i n f o (a) s t a l k e r . n y s a . p l - informacje te przydadzą się do szykowania kolejnej edycji zabawy w stalkerskich klimatach.

Osobom, które wpłaciły składkę w wysokości 40 zł i nie zrezygnowały z udziału w imprezie, a mimo to nie pojawiły się na niej, zwrócimy 15 zł czyli różnicę pomiędzy wpłaconą kwotą a ostateczną wysokością składki (25 zł). Osoby te proszone są o przesłanie numeru konta, numeru rejestracyjnego oraz imienia i nazwiska, najlepiej bezpośrednio na PW Siwego (zakładał ten wątek).

Edited by jw801
Posted

Jajc. Impreza udana mimo stalkerow ktorzy omijali nas szerokim lukiem.

Kryzys w pełni a armijni śpiewali po 10 rubli za łeb :-F !Wiesz ile to pracy :wink:

Posted

ja rowniez dziekuje wszystkim uczestnikom za super zabawe. w szczegolnosci tym, ktorzy naprawde fajnie wczuli sie w klimat gry (nie bede wymienial ksywek bo wszystkich nie pamietam a nie chce kogos pominac).

p.s. Siwy nastepnym razem kajdanki, lancuchy, do wora i wtedy uciekaj ;)

Posted

Dzięki wszystkim, klimat był mistrzowski, szczególnie powrót z Azymutu przez wyludnione pola przy zachodzącym słońcu mistrzostwo świata! Chwilami atmosferę można było nożem kroić. Wielkie dzięki dla organizatorów i innych graczy za wczucie się w klimat i braterską atmosferę. Szczególne brawa dla mutantów-szkoda, że nie było ich więcej, ale to faktycznie niewdzięczna funkcja. Impreza niezapomniana!

PS przy ognisku ktoś (prawdopodobnie z ekipy z Krakowa) zostawił piaskowe nałokietniki- pisz pw jeśli zgubiłeś.

Posted

...jako jeden z organizator chciałem podziękować wszystkim za przybycie,i uczestnictwo,mam nadzieję że każdy bawił się dobrze ;-) ...prosto i skromnie...Dziękuję ;) ...

Posted

podziekowal ;)

pilnowanie calego tego porzadku na posterunku jako duty jest rownie ciekawym zajeciem jak bycie mutantem ;)

w planach jest zrobienie kolejnej edycji na slasku wiec zapraszamy jak co

_

znikł kzs z posterunku przy bramie , strach na wroble byl tym obwieszony ;) , wie ktos moze co sie z nim stalo ? ;)

Posted

Haha, wielkie dzięki za wspólną grę.! :)

Długo nie zapomnę mutanta, który wyskoczył na mnie zza rogu - dopiero leżąc na ziemi zdołałem się uspokoić xD

Naprawdę świetna impreza wyszła :P Najbardziej podobał mi się wjazd UAZem do bazy wojskowych (hardkorowe wejście xd.), wspomniany atak mutantów, oraz próby targowania się z barmanem (muahahaha, gość chyba mnie nie lubił, nasłał na nas kilku kolegów :P ).

Następnego stalkera nie ominę, będę na pewno.! Klimat tej imprezy potrafi zauroczyć.. :)

Posted

oraz próby targowania się z barmanem (muahahaha, gość chyba mnie nie lubił, nasłał na nas kilku kolegów :P ).

Widzisz, bo z barmanami trzeba dobrze żyć i umieć się targować :P

i w końcu nikt nam tajemniczej popielniczki nie doniósł..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...