Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

mam takie pytanko czy miałes okazje podpinać m203 na montaż "pod lufe" (nie na ris) do tego cacka (interesuje mnie jaki granatnik m203 by najlepiej do sopmoda pasował bez kombinowania)

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sjzmisiek niestety nie miałem okazji mieszkam w górach w Norwegii i udało mi się wciągnąć paru Norwegów do tej zabawy więc na razie mam ograniczone możliwości porównawcze. Na pewno każdy na risa( a jest on bardzo dobrze wykonany i solidny).

Guest Nazgool
Posted

Jak wygląda sprawa upper receier ? Czytałem na Arnies, że zdarzają się luzy no i trzeba coś kleić loctitem.

Guest Mati13k
Posted

Przeczytajcie sobie news o adapterze standardowych magów od M4 do M4 TM'a. To cudo kosztuje coś ok. 20 Euro, ale jakie oszczędności się z tym wiążą.

Guest Mati13k
Posted

To można w każdej chwili odpiąć ( chyba, tak to wygląda na zdjęciach ), a jak ktoś chce to nikt mu nie broni kupić oryginalnych magów od TM. Albo kasa albo bajery ;)

• 1 month later...
Guest Nazgool
Posted
Nikt się nie pochwali swoim cudem ?? ;)

Jak dojdzie. Gdzieś za tydzień. Mogę nakręcić filmik.

• 2 weeks later...
Guest Nazgool
Posted (edited)

Siedzi na cle :-( już ponad 3 tygodnie nie chcą wpuścić :-( 500 funtów chyba trafił szlag :-( Ostateczne wyjście to podać celników do sądu.

Edited by Nazgool
  • 2 weeks later...
Guest Nazgool
Posted

Do czego się czepili ?

Do kolegi rejestracji UKARA i zaniżonej wartości. Na samym początku stwierdzili, że mają 3 tygodnie, ale zawiadamiają, że się nie wyrobią bo są zawaleni pracą. Nie pozostaje nic innego jak czekać.

Guest Nazgool
Posted

Wypuścili z cła?

No w końcu.

Najpóźniej we wtorek będę ją miał w domu. :D