Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

czyżby nowy sklep wdarł się do naszego świata?

pobieżnie przejżałem jego ofertę i wydaje mi się, że ceny są interesujące...

W menu jest napisane, że niedługo pojawią się eagi, więc może być ciekawie...

czy ktoś się już z nim zetknął i jakie są jego wrażenia :?:

pozdro.

Medic.

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mArx

ja tam kupiłem mundur , woodlanda kontratkowke, a rozmiar podałem w formularzu zamówienia w dopisku "Uwagi dodatkowe" czy jakoś tak ;)

Ogólnie dobry i szybki kontakt, paczkę wysyłają przez PP i miałem na następny dzień u siebie.

Posted

sklepik jest naprawde wporzadku zamowilem a na drugi dzien mialem towar u siebie a co do kamizelki, mam taka sama jak dzikki i jest naprawde jak za cene 250 zlotych zajefajna i funkcjonalna normalnie bajer :]

Posted

Sklep ma swój "oddział" w Poznaniu na ul. Piekary. Kupiłem u nich gogle taktyczne, które wg. strony powinny wytrzymywać strzał z AEG'a z 0.5 m. I... wytrzymuja serię ze Steyr Aug'a z 0.5 m., ale zostają ładne przebarwienia i widoczne ślady kontaktu golge-kulka. Kupiłem u nich także kolimator (39zł :) ) działa dobrze; Walthera P99, bardzo dobrze "naprawili" go na podstawie gwarancji (dali mi nowego...).

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tydzien temu zamowilem kompas i kulki. Po pewnych perypetich okazalo sie ze nie ma kompasow.... nie moglem poprzez maila dojsc do zakonczenia sprawy, jednak moj telefon zalatwil wszystko. Ustalilem ze zamiast kompasu wezme kamizelke

Wlasnie dostalem paczke :wink:

W srodku byla reklamowka w ktorej znalazlem kamizelke LBV i kulki

Naprawde polecam sklep :wink: Mila obsluga i towar w 2 dni :)

Posted

Wlasnie doszla paczka. Sciagam papier ktorym bylo owiniete pudelko patrze......a tu pudelko po lornetce 8O Mysle "moze tak zabezpieczyli" ,otwieram ,przekopuje pianki, i sa moje Uvex I-vo.

Nie bede sie powtarzal ale sklep super :wink:

• 2 weeks later...
Posted

W czasie jednej z dyskusji z ojcem postanowiliśmy zamówić dwie racje USA - MRE. Ojciec stwierdził, że w górach przyda się taki żelazny pakiet. Zamawiamy dwie sztuki - jedną na spróbowanie. :D Wieczorkiem telefon - Specshop dzwoni - i pyta się o menu : mieli do wyboru różne smaki. Qrcze jak bym pizzę na telefon zamawiał. :D :D Po dwóch dniach dzwoni listonosz - MRE przyszły.

Polecam Specshop - super obsługa.

• 2 months later...
Posted

Ode mnie jak najwiekszy plus, oto dlaczego:

1) Profesjonalne podejscie do klienta, cierpliwy kontakt przez telefon, wyczerpujace, rzeczowe odpowiedzi na pytania. Sposrod calego zamowienia dwa artykuly okazaly sie niedostepne, o czym zostalem telefonicznie powiadomiony i ustalilismy dalsze kroki postepowania (zaproponowano mi wstrzymanie calej paczki i poczekanie 2 dni na dojscie towaru, albo wyslanie towaru na 2 tury).

Poza tym na biezaco bylem informowany o stanie paczki (czy skompletowane, czy wyslana)

Sama paczka przyszla solidnie owinieta tasma klejaca, a zawartosc byla w pudelku od....Butow Magnum Classic :wink: (same ciuchy zamawialem)

2) Jedna z lepszych ofert w sieci, konkurencyjne ceny, wyczerpujace opisy artykulow prezentowanych na stronie, promocje.

Zamowilem artykuly na laczna kwote okolo 480 zl i chyba kolejne zakupy bede tam rowniez robil.

• 3 weeks later...
Posted

Ja najpierw pojechałem tam po pistolet, chciałem wziąć Socoma Marui, ale sprzedawca podsunął mi inny, (tańszy) ze zbliżonymi osiągami, pomógł dobrać szelko do kabury i wogóle bardzo tam fajnie. P jakimś czasie zamówiłem kulki - doszły bez przeszkód.

• 2 weeks later...
Posted

Ja kupiłem u nich wczoraj SOCOM'a i kulki do niego. Dziś otrzymałem maila, że towar został wysłany, a przed chwilą zadzwonili ze specshopu z wiadomością, że wyślą go dopiero jutro. Na mnie robi to wrażenie solidności i zainteresowania klientem, pomimo tego opóżnienia.

Posted

WIELKI +dla panów ze SPECSHOPU. Zamawiałem u nich SPASa a kulki. Cały czas dobry kontakt, przysłali mi więcej fotek, i przesłali na własny koszt w zamian za to, że napiszę dla nich recenzję na stronę. Polecam

Posted

Wczoraj zamowilem helm Fritz do ASG ... pomsylalem fajna cena.. dostałem szybko maila, wplacilem na konto , za chwile odpisali ze kasa juz dotarła... i ze wysylaja tego samego dnia. Dzisiaj o 14 , listonosz zadzwonił ( wiadomo ile razy ) , otwieram Paczka jest .... Świetny Sklep , bardzo polecam

Posted

Znalazłem na Necie sklep SpecShop. Po przyjrzeniu się bliżej, stwierdzam, że ich towar jest tani i dość dobrej jakości. Po przedzwonieniu do nich, zasypując ich masą przeróżnych, często głupich pytań, dokonałem wyboru. H&K Soccom firmy TM razy 3 i parę innych gadżetów. Przesyłka dotarła następnego dnia!! Po prostu mistrz!! Obsługa jest cierpliwa, odpowiedzi fachowe i wyczerpujące, a paczka jak i sam towar świetnie zabezpieczona na czas transportu!! Co do modelu Soccom firmy Tokyo Marui'a to jest to zdecydowanie jedna z najlepszych sprężyn w tym przedziale cenowym.Szczerze Polecam!!

Posted

Już umieścili na stronce moją opinię 8)

I nie napisałem wcześniej-do SPASa dali 1000 kulek gratis-dosyć słabej jakości, ale zawsze się przyda.

Posted

super sklep godzine po zlozeniu zamowienia dzwonil koles z tego sklepu i sie pytal o zamowienie, potwierdzilem a on tylko nie mamy tych kulek co pan zamawial ale sa z exela w tej samej cenie ja sie pytam czy tez w butelce sa a on tak a to moga byc ok to dobrze ja ta paczke panu dzisiaj wysylam jutro juz powinna byc. Polecam

>cut< by moderator

Posted

nic nie zamawialem z tego sklepu ale kuntakt jest na prawde bardzo dobry czekalem na odpowiedz okolo 3h

jezeli sklep bedzie funkcjonowal jak kontakt to go polecam :)

Posted

Ja też mam pozytwne wrażenia dotyczące tego sklepu. Choć z mojego pierwszego zamówenia nic nie było :lol: , to szybki kontakt telefoniczny ze strony sklepu wyjaśniający co i jak , wysyłka kulek exela w cenie tańszych i dostawa dnia nastepnego dają wielki +.

Posted

Godzinke po zamówieniu (bez wpłaty pieniędzy) zadzwonił sprzedawca i kulturalnie poinformował mnie, że towar przeze mnie wybrany został wyprzedany i zaoferował ten sam kapelusz, który kosztuje w sklepie 39 zł za cenę 35zł.

Co prawda nie skorzystałem z oferty, bo miałem tylko 3 dychy na wszystko, ale i tak plusik za troskę o klienta :)

Posted

Świetna obsługa i kontakt z klientem, przed wysłaniem zamówienia które notabene zostało zrealizowane w ekspresowym tempie poinformowano mnie , że brak jest kulek 0.2g które zamówiłem i zaoferowano inne cięższe tej samej firmy w bardzo korzystnej cenie.

Oprócz zamówionego sprzętu ku własnemu zaskoczeniu dostałem bardzo fajny gratis z przyczepioną karteczką z napisem "... a to taki gratis ;) ...".