Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Sony, przykro mi... buda kolesia na targu zamknieta. Baba z budy obok mówi, ze pojechal na gielde (buda pusta wiec mozliwe :) )... Nie wiem czy koles ma tam telefon wogole, w kazdym razie nie ma zadnej karteczki w oknie z namiarami ( a wydaje mi sie, ze kiedys byla) Musisz zlapac kontakt z kims z Opola, bo ja nie wiem kiedy bede...

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten Pan ma na imie Jarosław i jego tel 502 103 391

za kpl (gora-nowka z kapturem, dol-uzywane spodnie ze wzmocnieniami) zaplacilem 220zl, ale sie wsciekle targowalem :P

p.s. Hargin sie nie zna, kamuflaz ten wspanialy super extra nadaje sie do lasu.

• 2 weeks later...
Posted
Ci kolesie SĄ z 1PSK.

Dlaczego? GROM nie używa Beryli tylko M4. A po drugie, jak już wspomniał Cybul, to zdjęcie było gdzieś w sieci podpisane.

A co do gen. Bieńka to ma on na nogach buty pustynne firmy Kupczak.

Swoją drogą kommando z lewej strony ma buty MARPAT JDB. Czyżby handelek z USMC?

Pozdrawiam

Bartek

Poza tym kolesie mają kamizelki zaprojektowane dla 1psk. To sa albo Ivo Hest albo Janysport - oba cholerstwa strasznie do siebie podobne

Posted

p.s. Hargin sie nie zna, kamuflaz ten wspanialy super extra nadaje sie do lasu.

to Tadeusz sie nie zna, bo nigdy nie widzial nikogo kto by w tym w lesie chodzil :)

a jedynie widzial siebie w lustrze :)

Posted
to Tadeusz sie nie zna, bo nigdy nie widzial nikogo kto by w tym w lesie chodzil

nikt nie widzial tego kamuflazu ostatnio u nas w lasach bo sie nie produkuje go od 1980 roku (od 24 lat) no i jak myslisz jak duza jest österreichs Bundesheer ? (odp: ok 6 brygad) co zatym idzie liczba sortów w demobilu jest dosc ograniczona

Podsumowujac- taki mundur to rarytas (zaczynam sie zastanawiac czy zakladac do lasu takie cudo :lol: )

Posted

JA też uważam że każdy powinien kompletować spzęt według własnych upodobań i wygód ,owszem fajnie wygląda skompletowany sprzęt jednej jednostki np AT , piechota czy odwzorowanie konkretnej jednostki ale czasem niema na to kasy. MOj sprzet to w wiekszosci polskiej produkcj rzeczy sa tanie fajne wygodne funkcjonalne i moim zdaniem tez zajebiscie wygladaja a co do broni to przesada by bylo kupowanie koniecznie Ak-47 bo akurat strzelam sie w polskim mundurze i oporzadzeniu. Kazdy strzela z tego co lubi co mu sie podoba i odpowiada albo z tego na co go stac dlatego tez wysmiewanie sie z wygladu jakiejs osoby powinno byc tepione...:)

Posted

Ja chcę dopasować umundurowanie do posiadanej broni, nie odwrotnie. Mam STEYER AUG i chcę mieć mundur armii jakie go używają. Austriacki groszek jest niedość, że doskonałym kamuflażem to jeszcze dość tani.

• 5 months later...