Wukasz Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 2w1 http://www.tigerstripeproducts.com/sys-tmp...taltigerstripe/ Quote
SGOD_Tiger Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 No no no !! Zapowiada się coś bardzo pięknego :D Quote
BMP_Mad_Max Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 No no... Zaczynam szykować kasę :P A tak serio to mam dziwne wrażenie, że ten typ został po chamsku obrobiony w corellu czy jakimś photoshopie :) . Pozdro. Quote
lukdrz Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 no właśnie... mi sie wydaje że jakby dali prawdziwe fotki to już nie byłoby tak pięknie :wink: Quote
AWR_Ronin Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Hmmm... upikselowienie kamuflazu tigerstripe jest chyba bez sensu. Z wiekszej odleglosci piksele i tak zlewaja sie w plamy w ksztalcie pasow tygrysa a przeciez we wszelkich XXXPAT chodzi o stworzenie zludzenia rozmycia sie kamuflazu (nie ma na nich konkretnych wzorow czy plam). Ronin Quote
BMP_Mad_Max Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Brzydkie to to nie jest, tylko brzydko wyszło bo ktoś tego kolesia sfatygował :P . Z reszą nieudolnie. Z resztą już wcześniej napisałem ten tiger wygląda jak zwykły tiger przerobiony w jakimś programie graficznym :wink: . Quote
Hoplita Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 ...bo on jest przerobiony... wystarczy przeczytac "wstepniak" gdzie jest napisane - See computer simulated examples below ... coz do dopiero projekt... mnie sie podoba :D ale nie kupie sobie bo wole zwykly MARPAT :D Quote
Kapral Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 mom oryginalnego MARPATa i powiem ze jest 10 razy ładniejszy i lepszy. Ehhh, gdzie te stare vietbnamskie tigersy :cry: Quote
Hoplita Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 mialem kiedys spodenki od VN TigerStrpe to byla przepiekna rzecz... dzielo sztuki poprostu... ech... lza sie kreci w oku na sama mysl ... Quote
Hoplita Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Kiedys kolekcjonowalem vietnam (mialem i erdl, kilka kompletow tcu - w tym I typ bluzy - wspomniane spodenki tiger, oporzadzenia LCE, MLCE, Tropical RuckSuck, ARVN Ruck i wiele wiele innych) ale odzeszlem z "biznesu" i sprzedalem wszystko :D Quote
CNOS_Beo Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 W nowym komandosie jest zdjecie amerykanina w pustynnej wersji tego mundurku.... Quote
Szaszłyk Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 A mnie się to nawet podoba. Szcególnie wersja Subdued i desert Subdued. In plus jest prawdopodobny krój munduru - wygląda na identyczny z nowymi MCCUU USMC (dla niewtajemniczonych krój mundurów w camo MARPAT). Ciekawe kiedy się pokaże coś w tym camo... Quote
KARMA_Alex Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Szcególnie wersja Subdued i desert Subdued. In plus jest prawdopodobny krój munduru - wygląda na identyczny z nowymi MCCUU USMC (dla niewtajemniczonych krój mundurów w camo MARPAT). TSProdustcs robi w tym kroju juz od dawna obojetnie czy to jest od nich desert TS czy STU. Quote
Szaszłyk Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 W nowym komandosie jest zdjecie amerykanina w pustynnej wersji tego mundurku.... Przejrzałem ten nr xxxrazy, ale nikogo w TIGERPATcie nie znalazłem. Są tylko fotki kilku marinesów w MARPATach Desert... Pozdr Quote
Szaszłyk Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Uwaga, TIGERPAT ewoluuje, teraz mamy też TIGERPAT PLUS http://www.tspcamo.com/sys-tmpl/tigerpatplus/ Quote
Recommended Posts