Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Ani jedno ani drugie. Ja kupiłbym VFC :mrgreen: a na powaznie to skoro chcesz króciaka z tańszej półki, to bierz cyme ale z najnowszej serii 04 a dokladnie CM.045A

Chlopaki na taiwanie maja ;)

http://www.taiwangun.com/shop,show,1411

Lubie Panów z taiwangunu bo nie ściemniaja tylko otwarcie piszą co jest ze stali a co ze ZnAlu w przeciwienstwie do innych sprzedawców... (np. gunfire.pl) no i ceny też maja atrakcyjniejsze :uśmiech:

• 4 weeks later...
Posted

Na 100% nie jest to podroba Ratecha tylko chinska podroba GHK na niby wzmocnionych (stalowych) czesciach 8-) Na ile mocnych pokaze czas...

Powinno być kompatybilne. Tak teoretycznie powinny pasować do tego magazynki od GHK i NPAS od ratecha ALE nikt tego nie wie bo jeszcze nikt nie sprawdzał. Nie znoszę tych niewiadomych :wink: .

Posted

Tylko że konkretów na temat tych replik jest mało. do puki ktoś nie przetestuje to nie wiadomo a jak już ktoś to zrobi i napisze na forum to po tygodniu ktos inny napisze że u nie go jednak jest inaczej. Potem wyjdzie następna ulepszona wersja i zabawa zacznie sie od nowa ach ten airsoft głowa mała.

Guest british
Posted

Zaraz, zaraz... Czyli nie ma jeszcze repliki broni opartej na systemie kałasznikowa, która nie strzelałaby na pusto? Bieeeeda panie....

• 2 weeks later...
Posted

Jesli chcecie coś wiedzieć to mam AK105 na CO2, zestaw gazowy z chin ( stal ) powininen byc w tym tygodniu a jutro dojadą 4 magi od ghk ( z gunfire)

To co udało mi się zauważyć to jedna rurka z gazowych GG magów GHK jest zastąpiona nową mosiężną - tyle z wielkich zmian które serwuje RA-tech pod nazwą co2 magazine :-)

• 2 weeks later...