Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam na uwadze kupno jakiejś repliki MP7A1 TM albo MP5 SD6 ale nie wiem na jaką firmę przy wyborze MP5 się zdecydować. Czy ktoś z was mógł by powiedzieć jak sie sprawują MP5 różnych firm?

Posted

Najlepszy stosunek cena/jakość/osiągi mają nowe mp5 cymy, ale dobre są też ICSy, z CA jest różnie, jednym chodzi jak szwajcarski zegarek, innym psuje się co strzelankę.

Ja bym wybrał mp5 SD6 Cyma, zamontował springa m100/m110, ewentualnie wymienił gumkę i tyle.

Posted

jestem posiadaczem mp5 ICS-a i nie zlego o niej powiedziec nie moge. Wymieniona tylko gumka hu i lufa na systeme, reszta to stock. Jak masz kase to nie baw sie w kupowanie chinczykow.

pozdr

Posted

Następny...

Spokojnie wystarczy Ci takie MP5 jak pisał Felga, Kupując ICS`a IMHO przepłacisz w TYM wypadku.

MP5 z Cymy to aktualnie chyba najlepsza taka replika pod względem wykonanie/jakość/osiągi/cena.

Posted

Osobiście nie widziałem tej repliki, ale słyszałem, że wygląda jak plastikowe mp5 JG.

Jak każdy TM, jest wieczny, pod warunkiem, że nie będziesz w nim zbyt wiele grzebał.