Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kamizelka taktyczna modularna - woodland[A.C.M.]

Recommended Posts

Guest Mati13k
Posted
http://www.taiwangun.com/shop,show,1015 . Co o tym sądzicie? Opłaca się to kupić? Ma to ktoś. Wygląda zgrabnie i opis jest kuszący. Wytrzyma to chociaż rok?:P Bo za rok CIRAS chcę kupić. I do użytkowników: pasują magi od MP5? ;) Czekam na opinie. Pozdrawiam! :mrgreen:
Guest Mati13k
Posted

W opisie dali że nie modularna a to jak się nazywa.... n/c :-F Ale mi to nie przeszkadza. Żeby tylko rok pożyła!!! :mrgreen:

Posted (edited)

Heh, też się spodziewałem całkiem innego produktu po przeczytaniu tytułu tematu :)

Sama kamizelka może i jakimś cudem wytrzyma rok jak nie będziesz jej zbyt intensywnie używał (chociaż i tak jest to wątpliwa sprawa) ale klamry to napewno będą popękane po pierwszym wyjściu w teren. Nie warto wyrzucać pieniędzy.

edit: literówka

Edited by shd1984
Guest Mati13k
Posted

Ja osobiście nie polecałbym tej kamizelki - lepiej dozbiwraj do CIRASA, jeśli tak go chcesz - będziesz miał te 100 PLN szybciej.

Nie rozumiem Twoja posta. Będziesz miał te 100 pln szybciej?:P Na razie wszystko mam wyliczone co do grosza i nie mogę sobie pozwolić na droższą kamę ;) Może coś polecicie do 150 zł? :mrgreen:

Posted

Sugerowałem, że nie wydasz bezsensowanie 100 PLN - ta kamizelka naprawdę nie potrzyma długo (ale jak bardzo chcesz i to tylko na rok, to twój wolnyc wybór)

Guest Mati13k
Posted

Skoro nie potrzyma długo to jeszcze raz pytam: co polecacie??? :wink:

Guest Mati13k
Posted

Kupuję, dzięki ;) Potrzebne coś do tego?:) Ktoś tam wcześniej pisał o pasie :mrgreen:

Guest Mati13k
Posted

Nie da się już edytować. A możecie mi polecić coś do 150 zł ze specshopu gdybym nie kupił tamtej z allegro kamizelki. Ja konto na allegro założyłem jakieś 3h temu i nie jestem obeznany xD Miałem 2 lata temu, ale to kupa czasu i ani maila ani hasła nie pamiętam. Proszę o rady na wszelki wypadek ze specshopu ;) Bo tam już kupuję gogle i kask więc kamę też wolałbym tam. Pozdrawiam ;-)

• 1 month later...
Posted

Polecam szukać, KOMIS ten ogólny i ten z forum twojego województwa niekiedy chodzą fajne oferty w przystępnej cenie pzd PS: Pozatym takie tematy powinieneś wrzucać do działu dla zielonych.