Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Lepiej kup na www.silesia-factory.pl, tam mają tańsze i sprawdzone tłumiki. Tłumik dźwięku jak nazwa wskazuje tłumi dźwięk wydobywający się z lufy, ma też zastosowanie w ersowcie jako "zakrywacz lufy".

Posted

czyli ogolnie mowiac tlumik nie da mi nic jesli chodzi o osiagi? kulka dalej bedzie leciec tak jak leci i tylko zmieni mi wyglad ??

hmmm

mowiac szczerze troche sie rozczarowalem ;)

Posted

no to dzieki za info bo bym sie zdziwil...

myslalem ze jak bedzie wieksza lufa to bedzie cos lepiej leciec... no ale skoro nie to lepiej ze sie teraz dowiedzialem ;) :wink:

Posted

Bomba, chyba nie miałeś tłumika. Zapraszam kiedyś na mały teścik :)

Antek: tłumik wyciszy Ci odgłos wystrzału, zębatek i silnika niestety nie. Ale odgłos wystrzału wyciszy zasadniczo z tym że ty róznicy nie usłyszysz prawie żadnej- trzeba stanąć te 15m przed lufą żeby się o tym przekonać.

Posted (edited)

Teścik z chęcią bo sam planuje zakup tłumika tylko mam problem z długością . A jeżeli chodzi o odgłos to właśnie chodziło mi o odgłos powietrza wydobywającego się z lufy .

P.S Tłumik miałem i to nie jeden .

Edited by bomba095
Posted

no dobra to juz sie dowiedzialem :D

tylko ze ja chchailem kupic tlumik ze wzgledu na poprawe lotu kuli (celnosc i powiekszenie dystansu) a te wyciczenie to nie robi na mnie wielkiego WoW xD

Posted

ha moze i tak ;) nie wiem nie gram w CSa ;) jak juz to WarRock albo Combat Arms ;) ale nie CS xD

nie no myslalem ze moze to cos da :D juz wiem ze nie i sie ciesze ;)