tottek Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 mam pytanie odnośnie butów, które zołnierze mają w iraku... widziałem na zdięciach amerykańców< :?: seals :?: > w salomonach. mam pytanie czy jest tam dowolnośc co do wyboru butów? Quote
Szaszłyk Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Tam, czyli gdzie? Bo jeśli w oddziałach spec. to tak. Koniec tematu. Quote
KARMA_Alex Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 szaszlyk: Tam, czyli gdzie?bylo. w iraku - zrozumienie pytania sie klania Bo jeśli w oddziałach spec. to tak. Koniec tematu. to moze zamiast pisac jak kobieta po okresie - bys odpowiedzial koledze ja jego pytanie, badz wskazal jakies miejsce gdzie moze zasiegnac jezyka. pisanie BO TAK dla samego pisania jest bez sensu. tottek: przepraszam za szaszlyka. w GO SPORT widzialem ze 3 czy 4 modele salomonow ktore by sie nadawaly do uzycia na polu, przymierzalem polsportowe hi-tec ktore wcale nie ustepowaly salomonom. polecam wizyte i dobranie sobie buta do swojego stylu. seals na zdjeciu: jest to buty Merrell Chameleon Ventilator natomiast na tym zdjeciu (z ujecia Udaja i Kusaja ) posaiadaja salomony expert mid widac ze jest "pewna" dowolnosc - jednakze wiele rzeczy jest kupowanych we wlasnym zakresie (ukulary / gogle / rekawiczki / camebagi itdp.. polecam wyguglac raport dot przydatnosci sprzetu w warunkach wojny w piasku i - wiec w sprawie butow jak widziales cos na jednym zdjeciu nie znaczy ze wszyscy tego uzywaja. dla mnie to jest ODPOWIEDZ i KONIEC TEMATU Quote
Kapral Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 www.specwargear.com tam w dziale gear- footwear napewno znajdziesz cos o takich bucikach. Quote
Recommended Posts