Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Po oznaczeniach sądząc, to chyba Umarex jest. Części raczej będą kompatybilne (bo to raczej bazuje na TM ), ale na 100% tego potwierdzić nie mogę.

Edited by parkie
  • 2 weeks later...
Posted

Te 240fps w porównaniu do klocka cymy to dość sporo. Podłączam się pod pytanie Lesia ma ktoś testował?? Jak GB i jak z kompatybilnością części MP7 TM. Dało by się 300fps wyciągnąć, idealna zabaweczka na CQB by była.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

Magazynki do Wella nie pasują :(

Są jakieś szersze, albo rowki są w innym miejscu (te takie podłużne). Pierwsza próba wepchnięcia i odkliknęły mi się klipsy od gniazda, musiałem je wkliknąć z powrotem.

Widział ktoś w necie magi od MAGa do Siódemki?

• 6 months later...
Posted

Hej kupiłem sobie hi-capuy od wella do mojego MP7 bo po założeniu lipolka to krótkie magi starczają na 2 sekundy.

Jednak po załadowaniu do repliki co pięć kulek podaj dwie lub kilka strzałów nie idzie. Co ciekawe krótkie magi działają bez problemu....

Wie ktoś co może być? albo Czy hi-cap Tm'a podaje na lipolku 1300 7,4?

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Pytanie,

szukam dwóch części właśnie do MP7 TM:

-zwalniacz magazynka [MP7-12 i MP7-13]

-dzwignia przeładowania [MP7-29]

Czy są one kompatybilne z R4? Czy muszę szukać po TM

~~CHyLeK

• 1 year later...
Posted

Odgrzeję nieco tego kotleta: czy zasilał ktoś marujową MP7 lipolem?

Na internetach (w tym i powyższych filmikach) piszą zeby 7.4V, ale jedni żeby był max 10C, inni że spokojnie można 15C a ktoś się chwalił że i 20C podpiął i wszystko w porządku. Ma ktoś jakieś własne doświadczenia w temacie?

Posted (edited)

Liczba przed C mówi o wydolności pakietu. Jak dasz za małe C w stosunku do faktycznego poboru prądu to ci akumulator szybko padnie.

Powiedzmy, że masz akumulator o pojemności 1000mAh. Jeśli ma 10C to oznacza, że można n niego pobrać maksymalnie 10A. Przy 20C można już pobierać 20A. Więc jeśli silnik będzie ci pobierał np. 15A to pakiet 10C będzie za słaby.

Edited by mareq
  • 9 months later...