Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

W stocku ma około 250 fpsów.

Malutka replika, małe magazynki - raczej na broń boczną lub do budynków.

Strzela dobrze jak każde TM.

Nie ma czegoś takiego jak problem z HU.

Lufe wewnętrzną warto wymienić.

Sama replika nieco delikatna.

Słąbą stroną jest bateria - ale można kombinować z lipolami.

Poza tym pięknie wykonana, nawet jak na TM.

Cena może troche zniechęcać... ;-)

Pozdrawiam,

Lambert

Edited by Lambert
Posted

Lufe wewnętrzną warto wymienić.

Na przedłużoną PDI 6,01

jeśli masz za dużo pieniędzy.

Coś z niższej półki niczego nie poprawi zauważalnie,

bo w stocku jest precka (i to dobra).

Delikatna? Dlaczego tak uważasz?

Słaba bateria? Jeśli jest to broń główna, to potrzebujesz dwóch na jednodniową imprezę.

Małe magazynki? Potrzebujesz dwóch-trzech midcapów MAGa.

Posted

Kumpel ma replike. Milo malej ilosci fps niesie cholernie daleko ze wzg na rewelacyjny hu. Po prostu lulka lata jak po nitce.

Dorzuc do tego tlumik a gwarantuje ci ze strzal bedzie cichszy niz pierniecie geja

Jedyne co oplaca sie zrobic w nim to tylko wymienic lufe oraz dokupic magi i tlumik. Jest to bron bocza wiec zylion fps jest raczej nie wskazany.

Posted

@johny13: nie wypisuj bzdur - poza tym, czy ktoś tu mówił o chińskiej prec-lufie..?

@widzilla: Jeśli będzie to broń boczna to napewno tak, jeśli główna to raczej nie - chyba, że naprawdę jesteś oszczędny... ;-)

Pozdrawiam,

Lambert

Guest Mati13k
Posted

Hmm, zawsze można 2 batki albo 3 jak ktoś wali na ślepo ;) Przy takiej sile aż kusi się walić auto. Bo na ogół to ja semi maniak :mrgreen: Johny- wg. ciebie TM'owska lufa podstawowa jest lepsza od precki zamontowanej w MP5 Cymy ( model CM.041 )?? Ja używam - wiem ;)

Posted

To jedna z nie wielu replik bardzo celna w stocku,

w której nic nie trzeba wymieniać (lufa i gumka są przyzwoite).

Będziesz potrzebował co najmniej dwóch midcapów MAGa.

• 1 month later...
Posted

ta mp7 niema precki w stocku. Ma tylko magicznego hopka od TM a to wiele wyjasnia. Każda precka poprawi Ci skupienie i doda pare fps ale przy gniotach braci zza Wielkiego Muru nie zauważysz róznicy- kup nineballa (prometheusa, LL, to to samo)

• 2 weeks later...
Posted

ta mp7 niema precki w stocku. Ma tylko magicznego hopka od TM a to wiele wyjasnia. Każda precka poprawi Ci skupienie i doda pare fps ale przy gniotach braci zza Wielkiego Muru nie zauważysz róznicy- kup nineballa (prometheusa, LL, to to samo)

Wszystkie AEPy TMa mają precki w stoku, i to całkiem przyzwoite.

Wymieniałem na KM HEADa w Glocku i na przedłużoną PDI w MP7.

W drugim przypadku było warto.

• 3 months later...
Posted

Zależy od stanu i ceny ;)

Ale jeśli cena Ci odpowiada, a giwerka jest zadbana, używana przez kogoś kto dba o swoje zabawki, to myślę, że nie musisz się obawiać-repliki Tokio Marui słyną z niezawodności.

Oświadczam, że jeśli zastosujesz się do mojej rady, nie ponoszę odpowiedzialności za przykre konsekwencje kupna używanego sprzętu ;)

Posted

Replika całkiem w niezłym stanie tylko raz rzucona o ziemię i wystrzeliła tylko nieco ponad 100 k kulek. xDD

Używane repliki najlepiej kupować od znajomych albo z naprawdę sprawdzonego źródła. Jeżeli sprzedawcy zależy na tym by być wiarygodny niech wyśle guna na przegląd.

• 2 years later...
Posted

Odgrzeję też tutaj :)

Sarayel napisałeś, że można wstawić do MP7 TM TAKĄ preckę 242mm. W stocku jest tam 182mm. Widziałem, że do precki dodatkowy jest adapter czy tłumik płomienia. Moje pytanie brzmi czy przez stockowy tłumik płomienia przejdzie mi lufa ? Chcę zamontować TAKI tłumik i pytanie czy precka przejdzie mi przez ten adapter do tłumika ?

Ktoś robił taką konwersję ?

• 8 months later...
  • 2 weeks later...