Dave24 Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Witam wszystkich , Mam dość niespotykany problem :) Zakupiłem GB III gen i postanowiłem wymienić w nim cylinder z typ 2 na typ 0. Jakież było moje zdziwienie , kiedy po zakupie cylindra A&K głowica cylindra i tłoka od JG przeleciała przez niego :) okazało sie ,że cylinder JG jest "ciaśniejszy" ... Czy ktoś spotkał się już z takim problemem i wie jakiej firmy cylinder jest kompatybilny z JG III gen ? Kupowanie każdego mija się z celem . Dawid Quote
Dave24 Posted May 5, 2009 Author Report Posted May 5, 2009 Witam wszystkich , Mam dość niespotykany problem :) Zakupiłem GB III gen i postanowiłem wymienić w nim cylinder z typ 2 na typ 0. Jakież było moje zdziwienie , kiedy po zakupie cylindra A&K głowica cylindra i tłoka od JG przeleciała przez niego :) okazało sie ,że cylinder JG jest "ciaśniejszy" ... Czy ktoś spotkał się już z takim problemem i wie jakiej firmy cylinder jest kompatybilny z JG III gen ? Kupowanie każdego mija się z celem . Dawid Nieaktualne , po długich poszukiwaniach dowiedziałem się ,że cylinder jest wynalazkiem P&J i tym samym nie pasuje do normalnych replik . Quote
Recommended Posts