Dain Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Witam Nie wiedziałem gdzie dac ten temat wiec daje tu. Co myślicie o tej "replice?" http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24654044 czekam na opinie czy da się to na asg przerobić...
RafZielak Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Jeśli to ma energię by wypchnąć śrut stalowy 6 mm na sensowną dla wiatrówki celną odległość to ... nie ryzykowałbym zabawy z użyciem tego pistoletu. :) Uwaga na gogle. :(
LD_cynik Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Bylo napisane w watku o allegro, ze to jest Beretta NBB z KWA ino wlascicielowi sie calkiem popieprzylo wszystko.
RafZielak Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 PAT_cynik ... jeśli mogę prosić ... dja link do tegoż wątku bo szukałem już na wszystkie sposoby i znależć nie mogę :( Dzięki. :)
Stolar Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=4817...r=asc&start=225 gdzieś w okolicach 16 strony o tym było 8)
RafZielak Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Dzięki choć ... chwilę po napisaniu tego posta sam znalazłem wątek. :) Najpierw godzina szukania i nic, a później post, jedno wyszkuja i ... znalezione. :D
PaD Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 no jak juz gdzies pisalem o tym (nietylko ja zreszta) ze jesli koles dal real foto to to jest na bank beretka NBB z KWA!! "Zasilanie CO2 (moze być gaz od zapalniczek)" - ej no jak dla mnie to nie kazdy gaz moze byc, przeciez nie kazdy jest tak sprezony, chociaz z drugiej strony nie probowalem do gazowy wciskac innych gazow :lol: dziwne no jak koles pisze ze 170m/s i o jakims tam naboju czyszczacym walther, to moze przerobil to czy co... :? ale szczerze watpie zeby stalowa kulka 6mm poleciala na sensowna odleglosc .
RafZielak Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Dokłądnie myślę to samo i dlatego już zrezygnowałem z tej broni. :) A co do opisu ... jak napisał Cynik ... gościowi się wszystko pomieszało i pewnie spisał z jakiejś strony tudzież sklepu internetowego osiągi tego pistoletu nawet nie wkładając do neigo śrut. :) Mimo wszystko ... za dużo niewiadomych, zbyt duże ryzyko. Opinie o broni są ogólnie dość dobre, ale ... jako, że ejst to KWA czyli firma nie istniejąca już i części do niej się sprowadzić nie da to wypadałoby się przed zakupem pobawić i porządnie sprawdzić w jakim ona jest stanie.
Recommended Posts