Grosio Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Witam. Przymierzam się do zakupu googli BFT Low Profile Goggles ( niedawno pojawiły się na SpecShopie ), jednak mam pewne wątpliwości. Ważne dla mnie jest to, aby google posidały gąbke, a nie gume, w miejscach w których przylega do twarzy. Czy wie ktoś, co znajduje się w tym miejscu ? Kolejna wątpliwość jest następująca... Jak z parowaniem ? Od razu podam może mój budżet: 100 zł. http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=4176 Jeśli ktoś już je ma, bądź testował je, bardzo proszę o zdanie jakiejś relacji :) Quote
brok Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Ochrona oczu to ważna część wyposażenia, więc odradzam raczej chińskie produkty wątpliwej jakości. W podobnych cenach można znaleźć na allegro gogle markowych, sprawdzonych firm. http://www.allegro.pl/item625580563_gogle_...e_promocja.html Tutaj znajdziesz model z gąbką. Quote
Grosio Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 A czy oby na pewno, są one orginalne ? I jak z parowaniem ? Quote
Krystian_Ck Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Ja je mam i powiem Ci,ze z ochroną oczu sobie nieźle radzą.Z 5 m 430 fps i tylko mała ryska.Troche gorzej z parowaniem,bo jeśli sie nie pocisz to jest lux,ale jeśli sie pocisz (chodzi mi o okolice łuku brwiowego i poniżej) to już jest przesrane.Ogólnie chronia idealnie,oraz pasują jak ulał na hełmy typu mich. Quote
Grosio Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 A czy to prawda, że te BFT są robione przez firmę UVEX ? A, i czy ktoś może kupywał te ESS'y na allegro mniej wiecej w takiej samej cenie ? Quote
Krystian_Ck Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 No ja te BFT dostałem w pudełku Uvexa ;) Quote
Majkel86 Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Dostałeś w pudełku Uvexa bo takie mieli w sklepie :roll: Już widzę jak Uvex robi takie rzeczy :poddanie: Quote
Grosio Posted May 3, 2009 Author Report Posted May 3, 2009 Czyli do 100 zł, mogę śmiało brać te ESS'y ? A jak tam u nich z parowaniem ? Quote
Recommended Posts