e7_ Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Cześć, posiadam replikę G&G M4A1 Combat Machine. Z tego co wiem to nie jest ona takim niewypałem jak w przypadku serii SportLine CA. Jak na razie jestem z niej bardzo zadowolony. Jedyne co mi przeszkadza to średnia moc jak na moje potrzeby. :P Zakupiłem razem z repliką sprężynę M120 MadBull'a, ale mam obawy czy mogę spokojnie ją włożyć do gearboxa obecnego w tej M'ce. :) I tutaj moje pytanie, czy mogę włożyć tą sprężynę bez poważnych obaw? Jeśli kategorycznie nie to co powinienem wymienić, aby było w miarę tanio i dobrze. :) Proszę o wypowiedzi osób obytych z tematem i najlepiej tych które miały styczność z tą repliką. :] Quote
0L0 Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Gearbox jest identyczny jak te w pełnowartościowych replikach G&G, czyli nie powinno być żadnych problemów z M120. Ja bym przy okazji wymienił cylinder, bo aluminium jakoś do mnie nie przemawia :roll: Quote
e7_ Posted April 29, 2009 Author Report Posted April 29, 2009 Co do tego gearboxa. Wiesz to z doświadczenia i rzeczywiście nie ma się czego bać? Czy po artykułach w internecie? :) Quote
Viamortis Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Ja z recki na zagranicznym forum wyczytałem, że zębatki są jakieś badziewne w tym Combat Machine. Ale nie będę polemizował z nikim, kto w tym grzebał ;). Quote
Dragunow Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Ale mam zawsze pompę jak ktoś się kłóci z OLEM xD człowiek który żyje w tych karabinach ma się nie znać... Co do G&G to tuningowałem 5 sztuk. Na jednej z m120 po kilku k kulek nie było śladu zużycia, na drugiej posypało się wszystko. W jednym GB zdematerializował się po kilku k kulek na lipolu. Quote
Recommended Posts