Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja niestety mam niezbyt miłe doświadczenie z tym sklepem. Ponieważ zamówionego towaru jeszcze nie otrzymałem od 2 tygodni( licząc do niby pozornego terminu wysłania który się znajduje na stronie sklepu). Wpłatę niestety zrobiłem od razu i dopiero po tygodniu została zaksięgowana po uprzednim kontakcie ze sklepem. Tak że do zaksięgowania wpłaty straciłem jakikolwiek kontakt z tym sklepem. nie odpowiada na żadne moje mail-e. Ogólnie nie polecam tego sklepu do współpracy. A jak już ktoś się zdecyduje na jakiekolwiek zamówienie niech postępuje z dużą ostrożnością i niech nie popełni mojego błędu.

• 7 months later...
Posted

Sklep jest w likwidacji, nie jest zlikwidowany. Jest pewna różnica. Skoro dalej sprzedaje swoje artykuły, ma obowiązek przyjąć również zwrot towaru. Chociaż od razu dodam, że w paczce nie znajdował się paragon potwierdzający zakup.

Posted (edited)

Informacja z dzisiejszego dnia u dołu strony sklepu wyraźnie mówi o tym, że sklep jest ZLIKWIDOWANY.

Myślisz, że dlaczego w tej likwidacji się znalazł, raczej nie dzięki super obsłudze i terminowym wysyłkom.

Edited by mikunda
Posted

Informacja, jak sam wskazałeś, jest z dnia dzisiejszego. Moje zamówienie zostało przyjęte 11 lutego, czyli gdy sklep jeszcze funkcjonował. Zgłoszenie zwrotu - również.

To, że sklep znalazł się w likwidacji już mnie nie dziwi, przestrzegam też innych przed zakupami. Bo jak widać - sklep dalej oferuje swój towar i można się naciąć.

Masz jeszcze jakieś uwagi?

Informacja z dzisiejszego dnia u dołu strony sklepu wyraźnie mówi o tym, że sklep jest ZLIKWIDOWANY.

Myślisz, że dlaczego w tej likwidacji się znalazł, raczej nie dzięki super obsłudze i terminowym wysyłkom.