Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czyli :

Guarder - Zestaw BoreUp do M4

Guarder - Sprężyna SP120

Zebatki dokupie Element - 300% Torque, ale to jak moje stokowe padna ;).

Batke mam lipo 7.4 moze by tak 11 wsadzic ?

Posted

zebyś nadal miał blo back musisz wiercic cylinder. wg mnie nie ma sensu tuningowac tej repliki. 370fps starcza na dobra zabawę w zupełności a jak pęknie ci szkelet to nie robią chyba zapaswych takich poniewaz jest to v2 modyfikation :)

Posted

Mialem w rekach ten model zrobiony na 450 i jest to mozliwe bez wiercenia. Wszystko dzialalo. Zapomnialem tylko co ona miala wymienione dokladnie.

Posted

Mialem w rekach ten model zrobiony na 450 i jest to mozliwe bez wiercenia. Wszystko dzialalo. Zapomnialem tylko co ona miala wymienione dokladnie.

:wink: :wink: :wink:

Generalnie to już lepiej wysłać na ten tuning toptecha... pewnie taniej wyjdzie

Posted (edited)

ale blow back jest zasilany z głównego cylindra wiec musi byc otwór w nim.

Nie prawda.Powietrze z glownego cylindra zasila maly tloczek ktory znajduje sie nad GB i to on cofa zamek.Pozniej powietrze z tego malego tloczka spowrotem trafia do cylindra glownego,bez znaczących strat mocy.

Tu masz wszystko wyjasnione

Edited by Jarhead1991
Posted

NO tak, ale żeby trafiło do małego cylinderka musi być dziurka w dużym...

I jak widać są PEWNE straty w prędkości początkowej, w ogóle nie wiem czy jeśli sprężanie nie jest większe tamta sprężynka nie powinna być mocniejsza... Ja bym się tam nie bawił - ale poczytaj na zagranicznych forach albo popytaj w temacie o tej broni jeśli takowy jest.

Pozdrawiam Wojdatuz

Posted

Nie prawda.Powietrze z glownego cylindra zasila maly tloczek ktory znajduje sie nad GB i to on cofa zamek.Pozniej powietrze z tego malego tloczka spowrotem trafia do cylindra glownego,bez znaczących strat mocy.

Tu masz wszystko wyjasnione

no to powiedz ty mi jakim cudem jest drugi cylinder zasilany :) ? z pierwszego cylindra :P nawet jak jest opis na portalu repliki i jest wybebeszona ona to widac otwór w cylindrze ale oprczó tego jeszcze z tyłu cylindra są "płetwy" stabilizujace cylinder. wiec z bore up do tego ciezko lub kombinowania jak kon pod górę sporo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...