MoniT Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Witam mam dylemat co kupić na boczniaka wiec tak jak narazie moje plusy i minusy G18C (ksc lub kwa raczej ksc z metalowym raczej zamkiem) +Cena nie duża +Nawet tani w porównaniu d m9a1 ksc +Nawet nieźle wygląda +Fajnie kopie +Wywalenie maga na auto bezcenne :) i tu chyba koniec plusów ... -Sypie sie kilka czesci w bebeszkach po 6+ miesiącach i tu nawet niekoniecznie przy strzelaniu częstym i auto.. -zżera gazu nawet na pojedynczym duzo m93r KSC-KWA +Cena dosłownie grosze jak za takiego gnacika 450zł ... +Burst /auto/semi +duuuzy mag na 40 kulek +ponoć fajnie kopie ( niestety w łapkach miałem tylko betke z stti a planuje raczej ksc) +długa lufka jak na gaziaka +zawsze jak padnie główna mozna z tym pobiegać zasięgiem nie grzeszy :) -ABS body -na auto 1 mag i papa (gaz) -zatrzask zamka sie wyrabia ( zamek nie zostaje z tyłu po ostatniej kulce "czasami" M9A1 ksc full metal SYSTEM 7 ! +Full Metal +System 7 ( dawkowanie gazu ponoc oszczędniejsze a więcej fps) +magi mają spręzynke nie jak we wczęsniejszych wersjach w s7 widac ją całą ( widac kulki w magu) +ładne wykonanie +można zamontowac np latarke+laser bez dodatkowych montaży +Jak narazie najnowszy i prawdopodobnie jeden z najlepszych systemów stosowanych przez ksc i ogólnie w gaziakach +Dobre wykonanie czytałem gdzieś że spasowanie jest jeszcze lepsze niz we wcześniejszych produktach ksc :o -cena 600zł(aczkolwiek za KSC +Fullmetal+system 7 to chyba i tak nie jest dużo ?) -nic o nich nie wiadomo jak sie w boju spisują ;/ beretka ta http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2817 Więc teraz prosze drodzy maniacy help me :) może ktoś ma doradzi pomoże lub inne nie wiem co :) Za błędy sory :( Quote
Recommended Posts