Stoket Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Witam, Zakupiłem ten o to aeg M4 A1 nie umiem do niego wsadzić akumulatora, może mi ktoś dać link na youtube z instrukcją albo, opisać? Bd wdzięczny Pozdrawiam! Quote
Paniszer Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) widzisz przy lufie masz takie jakby pudełko na szynach (jakby 2 rurki połączone) musisz to otworzyc. Tam masz takie "coś" co musisz pociągnąć mocno do góry (ale tak żebyś nie urwał) i masz wejść Edited April 24, 2009 by Paniszer Quote
Stoket Posted April 24, 2009 Author Report Posted April 24, 2009 otworzyłem to "pudełko" ale nie ma opcji żeby zmieścić tam i lufę i akku (pudełko się nie domyka) mówisz że mam coś podnieść do góry, ale nie widzę tam żadnych ruchomych części. takie mam części: co mam z nimi zrobić? Quote
kampfhund Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) Kolego, ale my tu mówimy o tej czarnej puszce, atrapie lasera, przyczepionej do risa z boku chwyty przedniego. Na zdjęciach z linku jest, na Twoich nie. Edited April 24, 2009 by kampfhund Quote
Stoket Posted April 24, 2009 Author Report Posted April 24, 2009 Co za idiota ze mnie, nie pomyślałem o tym. Dzięki wszystkim za pomoc Quote
cieply-kc Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 :wink: Kupiłem ten aeg za 30zł. :wink: wiem że to szit. Ale jaką wersje on ma gearbox i jaka gumka będzie do niego pasować. Mój jest m83 double eagle Quote
FLC Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 :wink: Kupiłem ten aeg za 30zł. :wink: wiem że to szit. Ale jaką wersje on ma gearbox i jaka gumka będzie do niego pasować. Mój jest m83 double eagle To nie jest "ten" aeg, bo Ty kupiłeś Double Eagla, a tamten to Boyi. GB jest plastikowy i stanowi pomniejszoną kopię "dorosłego" GB. Poczytaj sobie tematy dotyczące tuningu tej repliki - tam znajdziesz wszystkie informacje. Quote
Recommended Posts