majkel69 Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Witam! Mam do Was pytanie oraz ogromną prośbę, a mianowicie czy ktoś może wie czy w Wietnamie lub Tajlandii można kupić jakąś porządną replikę asg? Chodzi dokładniej o karabin snajperski typy m700 lub coś sprężynowego?. Jeśli tak, proszę o szybka odpowiedź i podanie jakiś stron poszczególnych sklepów. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Quote
fala_3city Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Nie wiem jak w Wietnamie, ale w Tajlandii airsoft nie jest szczególnie popularny. Mało tez jest sklepów z militariami w ogóle. Adres stronki: http://www.campthai.com/tag1.html Sklep ten podobno jest tajski, ale nie wiem jak jest naprawdę, ponieważ generalnie airsoft jest zakazany w Tajlandii. Co prawda, Tajowie generalnie lubią lekceważyć różne zakazy, ale osobiście byłem a paru sklepach militarnych w Bangkoku i żadnej repliki nie widziałem. Mnóstwo jest za to kolimatorów, i innych pierdołów, a nawet BB (sic!). Podobno (informacja od właściciela straganu na Chatuchak Market (BKK), Tajowie jeżdżą na zakupy w tej sprawie do Hongkokngu! Quote
Recommended Posts