Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zdecydowana większość sprężynowych strzelb ma ponad 300 fps prędkości wylotowej więc wybór masz duży

Opisy poszczególnych modeli znajdziesz właśnie w tej części forum ale i też w części z tanimi replikami

Posted

No cóz wybór jest ogromny, ale jestem raczej skłonny kupic Franchi Spas ze składaną kolbą, którego podałem w linku.

Tylko czy ktoś miał tą broń? Widziałem wiele opinii na temat innych "Franchich", ale nie jestem pewien czy to był ten sam model.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Osobiscie tez mam Mossberga, a benelli mi sie nie usmiecha, ponieważ ja wole Strzelby z nabojami typu "SLUG" .

:wink: :wink:

benelka strzela trzema "slugami "naraz

:wink: :wink:

ps

gwoli ścisłości

slug jet pociskiem litym do broni gładkolufowej (czyli jest to między innymi popularna brenneke )

pojedyńcza kulka wystrzelona z mosberga też może zostać zaliczona do slugów więc mosberg strzela tylko slugami :twisted: w trym czasie benelka strzela trzy slugi z trzech luf

ale to już moja pokrętna filozofia :twisted:

Edited by arend
Posted

prawdę mówisz rozchodzą się

nawet ciekawie to wygląda :-P

zresztą

każdy kupuje to co mu się podoba i sam się z tym buja :twisted:

w końcu wolny kraj

podobno :twisted:

Posted

Dołóż trochę i kup obrzynka CA870 od Maruzena.

Po co jakąś chińszczyznę brać?

Osiągi, wykonanie i kultura pracy poniżej zera.

Za to CA870-mhm... i zaje*iście szerokie możliwości tuningu, nie wiem czy jest jakakolwiek inna airsoftowa giwera (no może nie licząc eMek), którą można w tak bogaty sposób dostosować do własnego gustu i potrzeb.

Posted

OLO dobrze gada wódki mu dać. :mrgreen: Tak na serio to 870ki maruzena są nie do zajechania nawet na M145 bez wymiany czegokolwiek w środku.

• 2 weeks later...
Posted

Ja jestem już w pełni zdecydowany na Franchi SAS 12 Tactical, gdyż widze ze to Bestseller na Zbrojowni

Ale mam pare wątpliwości:

- Z czego jest wykonana "szyna" od czułna i jaka jest jego wytrzymałość?

- Z czego wykonana jest szyna od kolby i jaka jest jego wytrzymałość?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...