Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 litry to zależy gdzie, ale w sumie jest to najbardziej optymalna ilość wody przenoszona na plecach. A sam garb nie jest za duży.

Ten 2,5 litrowy z Taiwanguna o jakaś podróbka z niewiadomo czego. Być może szybko zacznie Ci przeciekać. Na pewno nie ma też żadnej warstwy antybakteryjnej.

Posted

Niechodzi mi o pojemność tylko czy lepiej wziąć tego z aukcji czy tego od krakmana ?

Nie koniecznie z aukcji.

Chodzi o to, ze najlepsze Camelbaki sa oryginalnej firmy Camelbak® a nie noname`y z Krakmana ;)

• 3 weeks later...
Posted

Nie koniecznie z aukcji.

Chodzi o to, ze najlepsze Camelbaki sa oryginalnej firmy Camelbak® a nie noname`y z Krakmana ;)

eee, ja uważam, że source vagabond jest lepszy 8-)

• 1 month later...
Posted (edited)

Firma Deuter nie robi własnych pęcherzy. To są pęcherze omawianej w tym temacie izraelskiej firmy Source z ich linii cywilnej Widepac dostarczane Deuterowi...który umieszcza na nich swoją nalepkę.

http://www.source-vagabond.com/a-hsystems7.html

http://www.napieraj.pl/xoops/modules/wfsec...hp?articleid=77

Jeżeli przyjrzysz się uważniej elementom tego swojego Streamera (zamknęcie listwowe, ustnik, oznaczenia rurki) to zobaczysz napisy "Source".

Edited by Catch22
  • 4 weeks later...
Posted

witam, gdzie mozna kupic dobry wklad do camelbaka? szukalem na allegro, jednak tam zazwyczaj sa cale komplety, same wklady jakis no name firm, na dodatek zazwyczaj z niebieskim ustnikiem co wydaje mi sie bedzie wyrozniac mnie.....

Posted

a orientujesz sie moze czy bedzie on pasowal do standardowego pokrowca miwo? boje sie troche ze moze byc za duzy, a chcialbym kupic cos wlasnie pod ten pokrowiec...