Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

witam, mam pytanko mianowicie, mam boxa v3 a kolega v2 i chciał mi dać wzmocnione części i tutaj pytanko czy głowica tłoka, cylinder i głowica cylindra by mi pasowała w moim boxie??

Drugie pytanko to czy jak mam lufę 450mm i dam 650mm to będę musiał zmienić cylinder, bo czytałem w sklepach że cylinder jest pod odpowiednią lufę?

Posted

Głowica cylindra nie będzie pasowała. Reszta owszem.

Co do lufy, to na cylindrze typu 0 można wsadzić 590 mm, dopiero przy przedłużonym gearboxie można 650 mm dać. mogę się mylić, proszę w takim razie o poprawienie tej informacji.

Aha i nie box, tylko gearbox :)

Posted

dłuższa o 14cm to juz i tak sporo ze moze bycspadek mocy. po co ci krowa która nie bedzie poręczna ? ( no dobra sam mam replikę co ma metr długosci ale i w budynkach umiem nia sprawnie operowac :) ( zeby nie było nie strzelam w budynkach z nie tylko z boczniaka) ;)

Posted

Żeby nie zakładać nowego tematu spytam się tutaj, czy dysza od emki będzie pasować do AK, chodzi o to że moja stockowa dysza jest dłuższa niż oryginalne dysze do AK (które u mnie nie pasują bo są zbyt krótkie) a z tego co wiem dysze do emek są o 2-4 mm dłuższe. W innym temacie czytałem że ludzi wkładali do G36 dysze albo zestawy do AUG'a i działało. Co o tym myślicie.