Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Skoro kolega dostał już odpowiedź (;)) to i ja się podepnę, bo czegoś podobnego szukam. Również do beretty, ale wyłącznie do montażu molle na kamizelce. Żeby nie było za łatwo - w woodlandzie. Jest coś takiego? Chyba nie ma, co? Oczywiście chodzi mi o kabury amerykańskich firm, ewentualnie przez amerykanckich wojaków używane.

Chcę to uczepić do bocznego panelu ELCS-a - dobry to pomysł, czy lepiej będzie jak kupię bianchi i przypnę do pasa?

Edited by Ohtar
  • 1 month later...
Posted

Skoro kolega dostał już odpowiedź (icon_wink.gif) to i ja się podepnę, bo czegoś podobnego szukam. Również do beretty, ale wyłącznie do montażu molle na kamizelce. Żeby nie było za łatwo - w woodlandzie. Jest coś takiego? Chyba nie ma, co? Oczywiście chodzi mi o kabury amerykańskich firm, ewentualnie przez amerykanckich wojaków używane.

Chcę to uczepić do bocznego panelu ELCS-a - dobry to pomysł, czy lepiej będzie jak kupię bianchi i przypnę do pasa?

https://www.entrygear.com/product.asp?id=4185

z kontraktową się nie spotkałem.

Posted

Znam. Ale myślałem nad czymś w kamuflażu. Tak po prawdzie to kupię albo M12 albo safarkę. Jeśli M12 to pójdzie na pas, a jeśli safari to na panel kamizelki.

Posted

a ktoś mógłby napisać jak się sprawuje ta M12 Bianchi? Nie lata w niej pistolet, lub nie wypada? Widze ze jest cała zabudowanna więc będzie chroniła delikatnego gaziaka przed zabrudzeniem.

Pozdrawiam

Posted

Raczej nie lata - jeśli chodzi o berettę. Do tego jest bardzo sztywna i raczej nie ma mowy o przypadkowym zwolnieniu magazynka. Mimo, że dedykowana do alicji (dobrze piszę?) to i do pasa molle udało mi się ją bez żadnych kombinacji zamontować (pas PT-2 od miwoL).