Yahalom Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 O MGO widziałem topic, ale chciałem pomówić o singlu. Gry chyba nie trzeba nikomu przedstawiać? :mrgreen: Mam problem z misją w Act III, tą w Europie. Znalazłem i "zneutralizowałem" 1 partyzanta, natomiast nie mogę znaleźć drugiego. Transmiter wyświetla mi ciągle "South Station", a ja biegam w okół mapy jak baran i go namierzyć nie potrafię :mrgreen: Quote
maxavelli Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Nie ma drugiego partyzanta ;-). Jest jeden - nie wolno Ci go neutralizowac! Masz go caly czas sledzic i to tak by Cie nie zauwazyl, a doprowadzi Cie do samej "Big Mamy". Jesli grales w MGS 3 to z pewnoscia wiesz o kogo chodzi ;-). Quote
Yahalom Posted March 31, 2009 Author Report Posted March 31, 2009 O cholera :mrgreen: Trzeci raz od nowa muszę zagrać w takim razie :D Quote
Ohtar Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 O masz. Arafat na PS3 katuje? :) Swoje, czy pożyczone? Jeśli swoje to dawaj PSN ID. Quote
maxavelli Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Moje takie jak na forum jakby co ;-)... Quote
Yahalom Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 O masz. Arafat na PS3 katuje? :) Swoje, czy pożyczone? Jeśli swoje to dawaj PSN ID. Moje, moje - X360 powoli zaczął szlag trafiać, więc musiałem się przerzucić na PS3 :mrgreen: PSN ID: Razors1990 Quote
kwadrat005 Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 hi hi Panowie proponuje sprawdzic , oczywiscie jesli ktos nie zna ;) Metal Gear Awesome 2 Quote
Recommended Posts