Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

W takim razie Dex, jak sądzisz, kiedy części do warriorka byłyby gotowe? Byłbym chętny na prowadnice i tłok, jednak nie ukrywam, że chciałbym się nimi nacieszyć w wakacje :)

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radziłbym Ci Dex pobierać płatność z góry, formalnie zabezpieczając transakcję poprzez allegro. Zawsze tak będzie, że chętnych będzie od groma, do momentu w którym trzeba zapłacić...

Posted

Dopóki nie sprzedam wszystkich prowadnic nie ma niestety opcji na dorobienie innych części. Zarabiam niestety na tyle mało na 1 szt że do interesu dokładał nie będę. Natomiast zamieszczał bede na bieżąco informacje o postepie prac.

Posted

Dobra, mam prowadnice w tym 3 sobie już odpolerowałem (reszta dziś wieczorem). Tym którzy napisali do mnie na gg podam dane jeszcze dziś prawdopodobnie do przelewu.

pict2823.th.jpg

Wszystkie. Po lewej są wypolerowane.

pict2824.th.jpg Róznica miedzy wypolerowaną a surową^

Posted

A ja tu mam pytanie dotyczące np. prowadnicy od M24 czy pasuje do teflonowego cylindra APS-2 bo powinno pasować ale nie pisze aby pisało tak jak w przypadku zestawu CA 300%.

Posted

Dla czego niektóre cylindry np. ten 300% Classic Army od M24 pasuje do APS-2, a w opisie teflonowanego cylindra Prometheusa od APS-2 nie pisze że pasuje do M24?

• 5 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Hej ;)

Jeśli tłoki, prowadnice i inne części wykonywane przez Ciebie do VSR są kompatybilne z mb-03 WELL'a ( kopia VSR marui, piszą że wszystkie części kompatybilne, lecz wiadomo jak to bywa :) ).

Tak więc prosiłbym o rozpiskę wszystkich części które mógłbyś wykonać do VSR i podpasiły by pod mb-03 ...

Jeśli ktoś się nie zgłosił po swoją część, zrezygnował, lub po prostu masz na stanie - napisz ;d.

Ew. jakbym szedł z kolejną partią, to dopisz mnie, będę czekał :)

Again - proszę o rozpiskę części które jesteś w stanie wykonać do vsr wraz z cennikiem ;)

Pozdrawiam.

• 1 year later...