Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to po co wspominałeś o nich? To nie jest żaden plus gry. Raczej wielki minus. Wspieranie gry powinno odblokowywać mapy, misje itd., a nie sprzęt, który po prostu wszystkich ownuje.

Posted

Nie wiem o co chodzi ale ja rzadko kiedy jestem głosowany, a jak już to i tak nie przechodzi. Chyba ostatniego kicka dostałem jakieś 2 miesiące temu. Nawet jak widzę jakieś głosowania to przechodzą tylko przy ewidentnym hacku. Dzieci zawsze płaczą na czacie jak się je zabija :) ale nie ma co się tym przejmować.

A co do kupowania NX to jak ktoś chce sobie grać bez zastanawiania się czy starczy GP na następny dzień to można zainwestować. Jednak jeden karabin szturmowy na perma to koszt około 100zł, a maszynowy około 80zł. Raz zainwestowałem w MG36 i starczy. Niedawno był UMP permanent za GP i za jakiś czas pewnie będzie G36E, więc będę miał komplet poza snajperką :) L96A1 w USA kosztował 200 tys. GP i nie wiem czy zainwestuję bo snajpami gram rzadko. A z resztą i tak już tyle nie gram co kiedyś, więc i tak na wszystko nie starczy.

• 1 month later...
Posted (edited)

Mnie dobiło to że wykupiłem sobie G36E na 60 dni w listopadzie a przed wczoraj się zniknęło temu cudeńkowi mimo jeszcze wykupionych ponad 20 dni dalszych :( Myślałem że mnie coś trafi. No i odinstalowałem diabelstwo.

Edited by mg34
Posted

Nie wiem jak u was ale ja nie miałem opcji "Permanent" na G36E od początku października. Na jego koniec mogłem tylko UMP kupić.

BTW odinstalowałem CA bo gra z takimi przygłupami to tylko strata czasu, prądu i nerwów. Są znacznie lepsze i dalej darmowe FPSy, gdzie o twojej pozycji decydują umiejętności, nie portfel.

Posted

Jakby ktoś był zainteresowany dołączeniem do klanu, to zapraszam na: www.fightordie.pl. Posiadamy własny serwer Teamspeak 3, emblemat w grze wykupiony na perma, profesjonalną stronę www i zgraną ekipę. :)

W dwa miesiące udało mi się rozwinąć klan, mamy 18 osób. Jedynymi wymaganiami są: posiadanie mikrofonu i słuchawek, dojrzałość oraz najlepiej więcej niż 18 lat. :)

Mój nick w grze: CappuccinoPL.

Posted

Problemem było to że miałem tylko 50 000 GP z wygranej w GP Hazard :P ale co tam , założyłem nowe konto :P i w ramach gratisu dostałem parę fajnych "bajerów" . Dlatego teraz pełno tylu "niskich stopniem" co wymiatają , a reszta graczy się mile wkurwia :P a dzięki temu popełniają błędy .

Jakby co to moje nicki to Engineer88 i DaimonFrey18

Posted

Jak dla mnie gra spoko, tylko dużo jest noobów co graja po pare godzin na dzien , i trudno ich ustrzelic czy podejśc taktycznie, bo ma wyposażenie takie że w jednego gościa władowałem magazynek od SWD i sie dopiero przewrócił ;/ dużo ludzi tez nielegalnych programów uzywa , także jak chce się w to grać to najlepiej zroic rooma na hasło i zaprosic zaufanych ludzi ;]