Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpierw od miłej pani dowiaduję się, że wszystko szyją na wymiar i że wprowadzenie przeróbek to kein problem.

Kilka dni potem słyszę, że w żadnym wypadku nie wykonują przeróbek, i że ta pani to "problem".

Od dwóch tygodni czekam na przesłanie opisu ich spodni, gdyż na stronie tego nie ma, a zdjęcia są bardzo niewyraźne.

• 3 weeks later...
Posted

Dobra:

- spodnie owszem uszyją z materiału który im się wyśle, ale cena się nie zmienia,

- żadnych przeróbek, nawet nie uszycie zbędnego elementu nie jest opcją,

- jakoś bardzo szybko nie będzie można składać indywidualnych zamówień przez dwa miesiące.

:icon_cry:

Posted

To znaczy jak szybko? W ciągu max 2 tygodni planuję zrobić tam zakupy, żeby wyrobić się na MA. Zdążę?

Dostałem informację od sklepu: Przerwa w zamówieniach indywidualnych będzie trwała od 15 maja do drugiego tygodnia sierpnia 2015

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Off, pozwolę sobie na lekki offtop. Zawsze mbie zastanawiało dlaczego, gdy już wykladales 4 stowki na spodnie, to nie wybrałeś wersji z miejscami na nakolanniki?

Nie wykładałem tyle :icon_wink: Za same spodnie zaplaciłem wtedy 240 zł. Wersja z miejscami na nakolanniki była droższa, a dochodził jeszcze wydatek na nakolanniki. Te spodnie natomiast posiadają gumki stabilizujące nakolanniki (patent CRH z tego co słyszałem), a ALTY już miałem, więc wybrałem to co mi się bardziej opłacało i podobało - wtedy :icon_wink:

• 1 month later...
Posted (edited)

Witam, ma ktoś jakieś dokładniejsze zdjęcia spodni Combat Gr w mutlicamie lub wz.93?

Jakby ktoś był na tyle uprzejmy pare fotek podesłać byłbym wdzięczny :icon_biggrin:

@edit

Jeszcze małe pytanko... Które spodnie są lepsze/które bardziej polecacie? Combat Gr od Currahee czy MBS-2 SpecOpsa?

Wiem pytanie na poziomie co najmniej podstawówki :/

Edited by t3rek
Posted (edited)

Chłopie, weź sobie zamów wersje GR-W, serio. Airflexy zawsze możesz wyjąć i walnąć klasyczne Alty, albo inne kneecapsy. Nie widzę sensu zamawiać gaci, za taki hajs, bez miejsca na nakolanniki.

Co do zdjęć - BANG.

Edited by Remington
  • 9 months later...
Posted (edited)

Chcę sobie kupić Combat Shirta Oliwkowego i może od razu zaszaleję i zmienię spodnie SFU Helikona (za duży rozmiar) na CRH.

Urzekły mnie te: http://www.currahee....ie-pmc-oliwkowe

Raczej nie zrezygnuję z noszenia nakolanników ALTA, czy zakup powyższych to dobry pomysł, czy w tej cenie lepiej popatrzeć na coś innego? Koniecznie OD, ale te czarne elementy są jak żywcem z MGS5, więc nie mogę się oprzeć :icon_biggrin:

PS: Skąd taka dysproporcja w cenach Combat Shirtów? Nato Olive/Czarny za 350zł, a Oliwkowy za 240zł? Widzę, że niektóre mają dodatkowy rzep na przedramieniu albo MK2 w nazwie ( :icon_biggrin:), ale to chyba nie podbiłoby ceny o połowę?

Oczywiście mogę zadać ostatnie pytanie CRH, ale może ktoś mnie już wyprzedził w badaniach :icon_biggrin:

Dobra, jednak wystarczyło tylko spojrzeć na zdjęcia (na swoje usprawiedliwienie, nie ładowały mi się na tym badziewnym statkowym necie, no ale). Te droższe mają jakieś pancerne przedramiona i w ogóle, a MK2 ma aż za dużo rzepów. Zostanę jednak przy tym najprostszym wariancie.

Używa ktoś tych spodni PMC?

Edited by szmerglu
Posted

Różnica wynikają z kroju. Jedne mają bardziej skomplikowany (jak choćby MK2 mający odpinany mapnik na przedramieniu, podwójny dostęp do kieszeni naramiennych i jest szyty z kamuflowanych materiałów), drugi mniej (jak ten oliwkowy).

Posted

Wchodząc dziś rano na ich stronę poplułem się kawą. Dobrze widzę, czy podwyższyli cenę niektórych modeli swojej odzieży aż dwukrotnie, czyli o 200zł? To tak na poważnie?

Posted

Też to widziałem - podwyżki są widoczne.

Inna sprawa, że gdy konkurencja podnosiła ceny, u nich były stałe. A wszystko drożeje... materiały... koszty produkcji...

No cóż, można się było tego spodziewać :)

Posted

Mam szybkie pytanko z działu "to nie jest rewia mody" :P

Domyślam się, że temat był już parę razy wałkowany, jednak przebrnąć przez miljon stron podobnych tematów jest dosyć ciężko :bialaflaga:

Jestem w trakcie składania zamówienia na kamizelkę LP, niestety ze względów na budżet muszę zrezygnować z konkretnego kamuflażu na rzecz jednego koloru, który... Będzie współpracował z panterą i mc :/ Generalnie nie mam kasy na dwie kamizelki w dedykowanych kamuflażach i też nie chce mi się potem kompletować szpeju w konkretnym camo, choć tutaj już przeszłyby ładownice w jednym kolorze do dwóch różnych kamizelek. Normalnie zdałbym się na własne oko, ale stwierdziłem, że jest ono upośledzone i wolę zapytać. Myślałem nad NATO Olive i Ranger Green, niestety ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić po tym co widzę na monitorze a tym jak to wygląda u Currahee :teethh: