bender Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Szukałem w pokrewnych tematach, ale nie znalazłem. Czym różnią się te dwa magazynki? M9 M9 Hard Kick Podejrzewam, że Hard Kick przy strzale pobiera więcej gazu dając tym samym większego kopa i tym samym nie jest dedykowany do jakiegoś konkretnego modelu repliki firmy KSC. Ponieważ jest to tylko podejrzenie wolałbym się upewnić. Mam nadzieję, że któryś z maniaków będzie znał odpowiedź. Pozdrawiam Quote
sjzmisiek Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 magi różnią się systemem podawania kulek i gazu - ten hard kick jest do najnoweszej serii ksc- system 7 , a ten tańszy do starszej konstrukcji , magi nie działaja naprzemiennie w tych klamkach... kupując m9 system 7 (czyli ten hard kick) musisz brać magazynki do tej 9-tki dedykowane Quote
bender Posted March 23, 2009 Author Report Posted March 23, 2009 Dzięki wielkie. Jeszcze tylko jedno pytanie, redwolf sugeruje używanie 134a albo Topgas, a Capri napisał Green Gaz. Czy tak jak w wypadku TMek tutaj rodzaj gazu też ma znaczenie? Quote
sjzmisiek Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 ksc dobrze radzi sobie z green gazem , strzelam na nim cały czas i uszczelki trzymają Quote
Recommended Posts