TH_Brado Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Witam, może jestem ślepy, ale nie widziałem nigdzie tematu który by mi pomógł więc zwracam się do Was ;) Mam siga 552 TM i zaczęło mi pękać w nim body. Po rozejrzeniu się na rynku za metalowym, stwierdziłem że chyba wolę dołożyć i kupić nową replikę. W grę wchodzi 550 G&G oraz 551 ICS`a (ew. 550 JG, ale to naprawdę mocne "ewentualnie"). Miał może ktoś styczność z tymi replikami? Która jest bardziej godna polecenia? będę wdzięczny za pomoc pozdr r. Quote
sjzmisiek Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 wydaje mi się że g&g dopiero swojego siga wypuściło więc cięzko powiedzieć coś o nim ... o ics prędzej dostaniesz jakieś konkretne informacje ale nie odemnie :P nie wiem, nie widziałem Quote
Aiven Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Tak jesteś ślepy :D Proszę tutaj link to siga z ICS http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=58132 Quote
TH_Brado Posted March 24, 2009 Author Report Posted March 24, 2009 Miał może ktoś styczność z tymi replikami? Która jest bardziej godna polecenia? czytaj ze zrozumieniem ;) dzięki za linka, przydał się, ale prosiłbym też o wypowiedź osoby które miały styczność z obiema replikami. Quote
madonion_eu Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Recenzja SIG'ów ICS jest też w najnowszym numerze "Broni i Amunicji". Quote
Recommended Posts