Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

To zależy, moim zdaniem taniej wyjdzie kupić oryginalne drewna od AKM i je przerobić ;)

Swoją drogą te drewna w tej cymce ujdą. Jedynie ich kolor jest dla mnie "za czerwony". Cóż... trzeba będzie przemalować :)

Posted

Wystarczy, że już miałem zabawę z wymianą silnika na TM EG700 i na stockowych kablach i baterii rof i kultura się nieźle poprawiła. I powiedzcie mi czy te kable

http://www.taiwangun.com/shop,show,1274

będą dobre? Ponieważ nie chcę się tak fest bawić żeby kupować silikonowe i je konkretnie przerabiać i nie mam kasy, żeby kupować jakieś po 100pln.

pozdro

Posted (edited)

ja pierd**ę....

kable silikonowe dajesz 1,5mm 1m za 14zł dodatkowo do silniczka 1mm za 9zł za metr i deansy za 1,5zł za sztuke i masz z głowy...

te sa badziewne, sztywne i z tamiya kiepskimi wtyczkami. "jedyne słuszne" to t-connectory

Edited by seger
Posted

Seger jak mi zrobisz takie okablowanie i dodasz dodatkowo kabel do baterii dam Ci 25pln + przesyłkę. Tak, żebym tylko musiał podmienić kabel z baterii i przylutować te.

• 2 years later...
Posted

Odkopuje... temat z magicznych czasów kiedy jeszcze nawet Lukira był nowy :happy:

Mam pytanie, czy CM.036 wytrzyma M135 Elementa w stocku na 7.4v LiPo? Muszę się upewnić. Bo w tygodniu będę montował.

• 2 weeks later...
Posted

Replika już złożona, na PW się wcześniej pytałem ;). Głowica tłoka była wymieniona (JG/Boyi łożyskowany), do tego jeszcze wstawiłem głowicę cylindra G&P z najnowszej serii, bo to co ta replika miała w środku to ogólnie cuda na kiju (odkupiona).