Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Sry za offtop.

Od zaraz zakupię kaburę tj na zdjęciu pod HK USP by Iwo-hest (przydziałowa w JWK i AGAT jeśli jeszcze ktoś miałby jakieś wątpliwości)

aPdOa7b.jpg

Edited by Kleju
  • 2 weeks later...
Posted

Nie o tym filmie pisałem. Chodzi o film "1944-2014".

Zdjęcie żołnierza jednostki, które podałem wcześniej, pochodzi z albumu "Making of 1944-2014"

Posted

Witam,

Jakich modeli granatów używa JWK..temat dla mnie zupełnie obcy...

Orientuje się ktoś gdzie mogę kupić kabury,których używa JWK w zielonej...nigdzie nie znalazłem produkcji iwo-hest'a.

Posted (edited)

Z tego co wiem to tych samych co regularna armia

719c68dc0461975564e5a0327bcc0b12.png

a o kabury iwo-hest (red river) pisz tu biuro@redrivergear.pl

Edited by Varn
Posted

To najlogiczniejsze wyjście, przy czym w razie możliwości polecam poszukać ich siedziby.

Robienie zakupów via email/telefon miewa u nich różny przebieg...

Lekki OT, ale może zda się rekonstruktorom: Tak? Dwa razy kupowałem zdalnie, choć obaj mamy ich koło nosa, i nie było problemu. Coś narobili? :)

Posted

Nie wiem czy uda Wam się jeszcze wyszarpać taką kaburę od Rafała bo klepie głównie kydexy teraz.

Iwo żyje głównie z przetargów i jeśli przetargu na te szmaciane tłoczone nie będzie to moim zdaniem jednej sztuki nie będzie im się chciało odszywać.

Choć Rafała bardzo, a ich przętu używam od wielu lat to wiem, że często są opóźnienia ze względu na przetargi właśnie.

Oprócz samego Iwo możecie popróbować w Jarmixie i Specshopie, tam kiedyś te kabury były ale chyba w wariancie udowym.

Generalnie większość polskich firm bierze kabury od Rafała jeśli muszą dostarczyć pełne zestawy. Swego czasu Janyst od nich brał. Nie ma lepszego, krajowego dostawcy kabur w dużych ilościach. Jakościowo to też najwyższa półka.

Na PW mogę chętnym dać telefon do Rafała i niech próbują osobiście dzwonić i pytać :)