Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Massif ma długie i rozciągliwe ciuchy więc śmiało możesz brać nawet S jeśli jesteś szczupły u mnie przy 180cm zarówno S,M,L regular leżały dobrze (a było jeszcze dużo luzu) na długość - tylko były bardziej obszerniejsze.

Posted
Czy oni w ogóle używają jakiś sprzęt rodzimych producentów typu Spec-ops czy Miwo bo tak trochę ,,hamerykńsko' ' wyglądają?

Przejrzyj ten temat to się dowiesz..

Posted

Patrząc po zdjęciach to było pełno plastikowych kopii w przeszłości, teraz też nie widać co jest pod pokrowcem i dlatego zadałem to pytanie :P .

Posted

Szybka prośba z mojej strony, poszukuje więcej zdjęć operatora po prawej z poniższego screena, jeśli masz dostęp do takowych, proszę daj mi znać ;)

5.jpg

Posted

Patrząc po zdjęciach to było pełno plastikowych kopii w przeszłości, teraz też nie widać co jest pod pokrowcem i dlatego zadałem to pytanie :icon_razz: .

Tutaj już widać :)

1150419_642656199133826_1100882744_n.jpg

1959654_642656232467156_781992180_n.jpg

Posted

Przeczytałem ten temat w całości,ale nie uzyskałem zadowalającej informacji.

Czy ładownice na kamizelce są produkcji MIWO P.? http://i41.tinypic.com/20jlona.jpg tzw:"kwadrat 2" oraz "kwadrat 12" po prawej str.

Jak ma się w chwili obecnej sytuacja broni bocznej,jest wymóg by używać USP czy JESZCZE można korzystać z G17?