Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. Chcial bym kupic sobie Ak47 z skladana metalowa kolba to znaczy kolba nie musi byc wykonana z metalu ale ma tak wygladac. Nie chce kolby imitujacej drewno. Ma to wygladac tak http://allegro.pl/item582988115_kakrabin_k...300fps_hit.html

Ten ak to jest sprezynowy ale ja bym chcial elektryka. Jesli chodzi o cene to do 150 zł. I prosze mi nie pisac ze za taka cene to kupie sam zlom to nie ma byc bron na zadne strzelanki oraz to zebym dolozyl wiecej pieniedzy i kupil lepszy. Jesli macie zamiar pisac takiego posta to sobie darujcie... Za taka cene mozna kupic elektryki ale z kolba drewniana. Jesli ktos zna sklep internetowy z takim ak jak ja chce. Prosze o link. Pozdrawiam

Edited by Witek05
Posted

Witam. Chcial bym kupic sobie Ak47 z skladana metalowa kolba to znaczy kolba nie musi byc wykonana z metalu ale ma tak wygladac. Nie chce kolby imitujacej drewno. Ma to wygladac tak http://allegro.pl/item582988115_kakrabin_k...300fps_hit.html

Ten ak to jest sprezynowy ale ja bym chcial elektryka. Jesli chodzi o cene to do 150 zł. I prosze mi nie pisac ze za taka cene to kupie sam zlom to nie ma byc bron na zadne strzelanki oraz to zebym dolozyl wiecej pieniedzy i kupil lepszy. Jesli macie zamiar pisac takiego posta to sobie darujcie... Za taka cene mozna kupic elektryki ale z kolba drewniana. Jesli ktos zna sklep internetowy z takim ak jak ja chce. Prosze o link. Pozdrawiam

Uciekaj... Daleko i szybko.

Posted

Może dlatego, że Twój post nie jest zbyt zrozumiały, a mi udała się ta sztuka po przeczytaniu go trzeci raz.

Po co Ci w takim razie replika skoro nie chcesz jej do strzelania? No i tym bardziej - po co elektryk?

Za kałacha z drewnianą kolbą to trzeba dać przynajmniej 4-5 stów.

Najtańszy kałach elektryczny z kolbą metalową, składaną - to CM.028S (koszt około 350 zł).

Najtańszy elektryczny kałach to CM.022, ale on ma kolbę imitującą drewno, a w dodatku to jest zabawka dla dzieci, która niszczy się od leżenia w szafie, a kulki wystrzeliwuje bliżej niż byłbyś w stanie nimi splunąć. Jej koszt, to właśnie okolice 150 zł.

Ze składaną, metalową kolbą, za cenę nie większą niż 150 zł jest tylko sprężynowy kałach Cymy, którego podałeś w linku.

Pozdrawiam.