feder91 Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 A szkoda że zamkneli firearmsa bo to był jedyny "profesionalny " sklep w centrum wawy <nie musiałem czekać ani płacić za przesyłkę> dziwie się osobą które piszą że nie odbierają jak wchodziłem zawsze ktoś siedział za biórkiem jak dzwonił telefon to gość odbierał tylko czasem wypadał na zewnątrz na papieroska :uśmiech: A zplajtowali bo im się to przestało opłacać a mieli na kącie jak wiadomo aż 2 lokale 1. Aleje Jerozolimskie 2. Aowstańców Śląskich i poszli w pół zapomnienie
Rzuf_ Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 hmmm jak zamkneli firme to mogli by zamknac www coby nie mieszac :( ja tam magazynka i montazu ciagle uzywam :P ale AEGa bym teraz u nich nie kupil... ciekawe co zrobili ze sprzetem ktory im zostal :P
Cappuccio Posted January 5, 2007 Author Report Posted January 5, 2007 Z pół oficjalnych informacji wiem, że sklep jest w stanie likwidacji. Z tego co mi tez wiadomo firma będąca właścicielem sklepu porwadzi sprzedaż pozostałości po nim... Pozdrawiam Cappuccio
HH_fan Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Zamówiłem Fa-mas'a u nich, na początku były problemy ale z mojej strony,na emaile odpisywali w około 5-6godzin. Pod odebraniu Famas'a okazało się że nie dostałem gwarancji,napisałem 5eamil w tej sprawie,a tu już 2 tydzień od 1 emaila mija-0 kontaktu. Nie polecam
HH_fan Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Zna ktoś numer telefonu do FA? Bo szukałem a nie znalazłem...
Xena Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Właścicielem FA jest firma BCD+ więc spróbuj uderzyć do nich z tym pytaniem BCD+. Daj znać jeśli Ci się uda coś zdziałać. :-P
HH_fan Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Email już poszedł, jeśli nie otrzymam odpowiedzi telefon pójdzie w ruch :D... A i bardzo dziękuje za podanie kontaktu do sklepu. Pozdrawiam P.s. na pewno będę informować o aktualnej sytuacji :D
Recommended Posts