Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

sklep bardzo dobry polecam. Zamawiałem może z pare rzeczy tam ale wszystko bez problemów. Zawsze miła obsługa i fachowa pomoc. Towar zamówiony kurierem do 15 na 100 % bedzie u ciebie na drugi dzień. Polecam

• 4 weeks later...
  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupowałem nie dawno po raz pierwszy na Tajgunie i ... jestem naprawde zadowolony ,nie mam im nic do zarzucenia... towar sprawdza sie w 100% , konakt okej .. noi mają dobrą firme kurierską :] dostalem w ciagu 24 h co zreszta tajgun reklamuje na stronie ... Polecam ...

Posted

Witam

Zamawiał może ktoś pocztą polską? Ponieważ jak tak zrobiłem, tyle że nikt nie jest mi w stanie powiedzieć ile zapłacę za paczkę. (oczywiście mowa o Tajgunie)

:F

• 1 month later...
Posted

Heja. Warto zajrzeć do sklepu Tajgun. Jestem posiadaczem już kilku giwerek, właśnie z stamtąd i muszę przyznać, ze jestem w pełni zadowolony. Firma posiada sprawną obsługę, która rzeczowo i profesjonalnie odpowiada na pytania ( także mailowe). Zdarzyła mi się raz reklamacja pistoletu i ku mojemu zaskoczeniu przebiegła bardzo sprawnie i z korzyścią dla mnie. Co do przesyłek to są zawsze błyskawiczne DHL w niecałe 24 h -co jest dużym atutem. Co do minusów to wolałbym bogatszą ofertę w Tajgunie , bo chętnie zakupiłbym u nich więcej nowości. Przekonajcie się sami ! Naprawdę porządna firma!

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Co do aspektu psychologicznego to prawda podliczają sobie czasem za dużo. U mnie było to nie wiele bo tylko 2zł (pewnie na piwo :P) także Pamiętajcie jak odbieracie przesyłkę sprawdzajcie fakturę/rachunek aby was nie wykorzystali (moment podniecenia się przesyłką). Ogólnie sklep tajgun jest bardzo dobrym i porządnym sklepem. Naprawdę cenny są znakomite. Do tego dochodzi jeszcze fakt iż w sklepie w Krakowie (na ul. Starowiślnej ) jest drożej i bardziej opłaca się kupić ten sam produkt na tajgunie. Polecam go SERDECZNIE!

Pozdrawiam

;-)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ja też polecam ten sklep. Zamówiłem Berette M92f UHC i przyszła po 2 dniach. Wszystko sie zgadzało co do grosza. Co wiecej ma tańsze produkty niż inni. Np: MP5 sd3 UHC na tajgunie 170zł a na specshopie 260zł.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Witam ja niestety nie polece obslugi tegoz sklepu poniewaz wyslalem baterie do nich na reklamacje i niestety dwa tygodnie juz jest cisza .barak jakiegokolwiek kontaktu z moja osoba ( pomijam fakt ze na fakturze zakupu jak wol napisalemn swoj numer komorkowy) .Nie polecam tego sklepu , jednak prawde mowia ze zakupy na capri to szybka i zetelna obsluga

• 6 months later...
Posted (edited)

Muszę ocenić ten sklep jeszcze raz biorąc pod uwagę więcej czynników.

Profesjonalny - tak jednym słowem może opisać ten sklep. Owszem ma mały asortyment jeśli chodzi o Karabiny AEG itd. Ale to nie oznacza ze jest gorszy. Obsługa doskonała, z Gdańska do Krakowa od dnia złożenia zamówienia do odbioru minęło zaledwie 2dni. DHL - porządna firma (chociaż raz kurier mnie nacią na 1zł :P ) ale byłem tak podniecony.... :uśmiech: Paczka z shotgun'em którego zamówiłem była zapakowana w potrójny karton i cała oblepiona taśmą pakunkową. Nie uwierzycie - rozpakowywałem ją 11minut!! Dosłownie!! Uważnie dobierajcie gratisy, najlepiej żołnierzyki - jakość dobra i fajna zabawa :mrgreen: :mrgreen: ( dobre na prezent dla kogoś ) Kupiłem u nich w sumie 5 sztuk P99 HFC i ShotGun'a SPAS 12 HFC, Glock17 HFC, - naprawdę porządne repliki. Zamawiałem już wiele razy, właśnie w tym sklepie rozpoczynałem swoją przygodę z ASG kupując pierwszy pistolet sprężynowy.

Szybka ocena:

Obsługa: 6

Przesyłka: 6

Realizacja zamówień: 6

Oferta (asortyment): 4 (mógłby być większy...)

Jednym słowem +5 !

Edited by szev
  • 5 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
Posted

Polecam. Ostatnio dokonałem tam kilka zakupów (nastepne w drodze). Obsługa zawsze stara się pomóc i doradzić, a nie 'wciskać' coś klientowi na siłe. Doceniam takie podejście.

• 1 year later...
  • 2 years later...
Posted

Właśnie oddałem do naprawy mojego gaziaka. Replika wiekowa bo z 98, ale "specom" z tajgun'a udało się ją naprawić. Szybko, tanio, obsługa zawsze miła i pomocna. Jak najbardziej polecam. W Trójmieście to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż Military i Militaria, gdzie o porządnym serwisie nie mam mowy.

• 1 year later...
Posted

Kupiłam pistolet, niestety po kilku dniach coś się zerwało i przestał działać Zadzwoniłam do sklepu (bardzo dobry, miły kontakt), doradzono mi odesłanie pistoletu do naprawy. Odesłałam. Po 3 dniach wrócił sprawny. Napawa bezpłatna, wysyłka na koszt firmy TAJGUN (mimo, że najprawdopodobniej sama uszkodziłam pistolet niewłaściwie się z nim obchodząc). Sklep i obsługa posprzedażowa na najwyższym poziomie, profesjonalizm i życzliwość w stosunku do klienta - polecam :)