Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

G&G - dzięki bardzo dobrej dostępności na rynku (bynajmniej w moim mieście)

Madbull - Niestety dostępne w 1 sklepie

oraz EXCELE - również dostępne w dużej ilości sklepów.

P.S Tak wogóle po co ci te dane ? z tego co wiem na forum jest temat Kulki Jakość itd. jakoś tak brzmi

Posted

Madbulle. Bez porównania lepsze niż G&G. Mam zarówno jedne jak i drugie w tej samej wadze i wyraźnie widać wzrost zasięgu i lepszy tor lotu kulki na korzyść Madbulli. Ja już na pewno innych stosował nie będę.

Posted (edited)

P.S Tak wogóle po co ci te dane ? z tego co wiem na forum jest temat Kulki Jakość itd. jakoś tak brzmi

Sa tematy o:

- 0.25,

- najciezszych do snajperek,

- ogolny o kulach.

Jesli ktos wybral wage kul,

to teraz moze szybko sprawdzic opinie o produktach w wagach 0,25 i 0,28.

P.S.

Sorry, nie mam polskich znakow.

Edited by pablo79
Posted

Madbulle. Bez porównania lepsze niż G&G. Mam zarówno jedne jak i drugie w tej samej wadze i wyraźnie widać wzrost zasięgu i lepszy tor lotu kulki na korzyść Madbulli. Ja już na pewno innych stosował nie będę.

Dokładnie. ;)

Napisz jeszcze które masz. Ja mam Precision BB. ;)

Posted

Precission Grade/Precission BB's (pierwsza nazwa z opakowania, druga ze sklepu). Innych w tej wadze nie ma ;) Natomiast gdybym kupował 0,25 zapewne wziąłbym Match Grade - Sniper BB's (nazwa ze sklepu).

Posted

Match grade to straszna kupa, porównywalna mniej/więcej z GFC kulkami i innymi ballami. Nawet nie próbujcie porównywać z G&G bo to herezja ;-).

Jeżeli chodzi o .25g, to na 12 replik z których nimi strzelano, poprawa w stosunku do G&G była tylko na szocie z AGM`u, na innych replikach było gorzej.

Precisiony będą porównywane w tą niedzielę.

A od siebie powiem, że G&G .28 g są wyśmienite :).