brandoneK Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Witam! Mam problem z moją Spr/a firmy G&P, "pluje" kulkami tzn prawdopodobnie gumka hop-up jest do wymiany, kulki po wystrzale lecą parę metrów i w dol. Jakiej firmy gumkę najlepiej dokupić? Proszę o link. Nie znam się dobrze na tym a chciałbym żeby sprzęt działał właściwie :/ Z góry dzięki. Pzdr Quote
MaCiEjOoS Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Kup tą masz odrazu z dystanserem http://www.specshop.pl/product_info.php?ma...roducts_id=3387 Quote
Leo_111 Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Natomiast jeżeli nie potrzebujesz dystansera i kłopotów z zawijaniem się gumki . Bierz systeme . Quote
thor_ Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 A sprawdziłeś czy to na pewno gumka?? :o Quote
brandoneK Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 Nie wiem na 100 %, co jeszcze moze byc przyczyna ? Quote
Recommended Posts