ramiel Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Quake Live to kultowa sieciowa rzeźnia za darmo w Twojej przeglądarce. O projekcie Quake Live słyszymy już od pewnego czasu. Teraz możemy obejrzeć pierwszy, naprawdę niesamowity materiał wideo tego ciekawego projektu od id Software. QL to całkowicie darmowa gra oparta w znacznym stopniu na trzeciej odsłonie Quake'a. Co ciekawe sama rozgrywka ma się toczyć poprzez przeglądarkę internetową. Quake Live to nie tylko sama gra. Ma to być jednocześnie bogaty serwis społecznościowy aktywnie wspierany przez samą ekipę z id. Najważniejsze jest jednak to, że Quake Live ma być w stu procentach darmowy. W grze mają być wyświetlane reklamy dostarczane przez IGA Worldwide - firmę zajmującą się szeroko pojętą reklamą internetową. Poniżej możecie obejrzeć pierwszy filmowy zwiastun prezentujący usługę QL w pełnej krasie. Cytat z gamecorner.pl Quote
ebola_85 Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 http://www.quakelive.com Mój nick: MotherFakir Dodawajcie do znajomych i gramy :D Quote
bomba095 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 (edited) tylko szkoda że nie działa w operze :( mój nick : bomba095 Edited June 6, 2009 by bomba095 Quote
Side Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) Nazwa gracza: Vejit Ciekawa sprawa. Taka gra w przeglądarce :) Edited June 7, 2009 by Side Quote
gercu Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 heh ostatnio się w to strasznie wkręciłem :D mój nick gercu nawet raz mi sie udało ffa wygrać :D Quote
ramiel Posted September 13, 2009 Author Report Posted September 13, 2009 Troche tnie w przegladarce i strasznie przekombinowane. :-F Quote
Krystian_Ck Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Nick: Kavaliero Zapraszajta i jedziem :-F Quote
DevonSix Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Quake Live sux. Quake III Arena z CPMA... TO jest to. Quote
Recommended Posts