Ghost Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 http://members.lycos.co.uk/mody/ proszę...tu znajdziecie od zapierdzielenia modów i map.Znalazłem sposób jak przenieść guny z kilku różnych modów.Niedługo o tym napiszę.Na stronce jest edytor map i botów.Miłej zabawy.
Giwer Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Dzieki :) Gierka jest niezla, lubie w nia czasem ponaparzac jak niema nic do roboty :> :twisted: :twisted:
GROM_Kareem Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 spoko giera gram w klanie zapraszam do skosztowania :P klan - http://ma.ir.pl pozdro
pirat Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Gra jest kozacka :D polecam wszystkim ktorzy sie nudza i musza sie wyrzyc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam Pirat :ok:
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 dobra giera :) ile to razy się na lanie rzeźnie siało :twisted:
7.62 Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 giera jest zajefajna i do jej modowania nie potrzebne są specjalne programy wystarczy paint, notatnik, soldat i trochę umiejętnosci :) a pozatym RAMBOMATCH rządzi!!! B@ZOOKA pl server wchodżcie na mojego serwa! oczywiscia jak czynny haslo: ser
pirat Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 do jej modowania nie potrzebne są specjalne programy wystarczy paint, notatnik, soldat i trochę umiejętnosci Smile Yo Jak sie moduje w paincie :/ ja widzialem tylko specjalny do tego programik Jesli mozesz to napisz jak to sie wyczynia :lol: z gory dzieki Pozdrawiam Pirat :ok:
Yanas Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Soldat RLZ ! :lol: zrobiłem 2 mody które poki co spoczywają na moim kompie bo nie chce mi sie ich wystawiac : jeden zmieniający klimat na II wojnę światową (pozmieniałem całą broń na przeróżne PPS, Thompsony, M1 i inne a także wrzuciłem moje mapki typu Omaha ;) ) drugim modem jaki zrobiłem był... Soldat Star Wars :lol: tu także pozmieniałem całą broń na starwarsową (nawet miecz świetlny zrobiłem ;) ), zrobiłem boty żołnierzy imperium i rebeliantów i porobiłem mapki typu Tatooine, Yavin 4 i inne ;) zabawa była przednia, nawet się fajnie grało ;) co do robienia w paincie Pirat, to wchodzisz do katalogu np. weapons i tam masz wszystkie teksturki broni zapisane - odrobina wprawy i mozesz wszystko przerobic ;) w notatniku potem zmieniasz tylko nazwy i wszystko jest cacy ;) pozdrawiam wszystkich fanów Soldata :) niech Rambo bow będzie z Wami :lol:
7.62 Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Pirat, przepraszam że tak długo, jakś nie widziałem tego tematu (LOL). Normalnie, rysujesz obrazek np. broni i zapisujesz go pod nazwą broni którą chcesz zamienić. A notatnik służy w tym zestawie do zmieniania nazw broni. Ja zrobiłem swojego moda właśnie w ten sposób. Ale zmieniałem tylko bronie, interfejsu nie, botów nie, map nie. A jak ktoś mojego moda chce, to na maila pisać: bazooka93@go2.pl A wie ktoś jak zrobić muzyczki do soldata?
leszek Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 Gierka nietypowa niby platformówka ale ma ten swój styl. no w końcu MADE IN POLAND :D :D :D :D :D :D
rio Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 ja lubie soldata lecz grafika troche słaba ale i tak fajnie się sieka w niego
Recommended Posts