Warfarian Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Witam, mam AK-47 CM042, i dziwny problem. Gdy próbuję strzelać, słyszę normalny dźwięk wystrzału, niby wszystko ok, a karabin nie strzela. Czasem na semi wystrzeli 1-2 kulki ale od razu przestaje. Jak odłączam magazynek, z karabinu wysypują się kulki. W czym może być problem? Próbowałem z ustawieniami hop-upa ale bez efektu, podobnie jak eksperymenty z wyciorem. O co chodzi? Help! ;) Quote
0L0 Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Standardowe pytanie - nakręciłeś dobrze magazynek? Czy przestałeś jak tylko kulki pojawiły się u wylotu? Quote
Warfarian Posted February 26, 2009 Author Report Posted February 26, 2009 Standardowe pytanie - nakręciłeś dobrze magazynek? Czy przestałeś jak tylko kulki pojawiły się u wylotu? Najwyraźniej nie, przestałem kręcić jak kulki pojawiły się u wylotu. Jak nakręcić go "poprawnie"? Gdy kręcę dalej, w pewnym momencie kulki po prostu cofają się (mówię o nienaładowanym do pełna hi-capie). Sorry ale jestem zielony, to mój pierwszy aeg :) Quote
0L0 Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Magazynek zasypujesz do pełna i nakręcasz jak zegarek analogowy. Quote
Warfarian Posted February 26, 2009 Author Report Posted February 26, 2009 jaki to człowiek głupi jest czasem :) zadziałało, dzięki wielkie :) Quote
Recommended Posts