crazykiti Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Więc tak. Mam dwa małe problemy z wyżej wymienionym karabinkiem. 1. Gdy włożyłem baterię do kolby musiałem ją jakoś upchnąć z kablami, bo nie dało się zamknąć i jak potem chciałem ją wyjąć, to sie okazało, że się zaklinowała. Czy da się ją jakoś wyjąć w miarę prosty sposób? 2. Jak się okazuje mam problem ze strzelaniem z tego karabinku. Kulki latają jak na loterii raz poleci, a raz nie. Przy serii mam wrażenie, że karabinek się zapchał i po chwili przytłumionego strzelania, lecą na raz po 2-3 kulki i chwila normalnej serii, a potem całość się powtarza. Czy da się coś z tym zrobić? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Quote
Karol88 Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Dogadaj się z kolegą i nie zakładajcie 2 tematów o identycznej treści ;) jak ktoś ma wam poradzić to poradzi. Baterie trzeba sobie wyciagnąć plcami trza se radzić. Co do kulek to wina będzie w komorze. Poszukaj w temacie o cymie na bank to tam ejst Quote
filon_swaj Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Problem z klinującą się baterią można rozwiązać odlepiając pianki w kolbie, które mają trzymać baterię w miejscu. Batka nie będzie się klinować, a sposobów by nie latała w kolbie jest wiele. Quote
Recommended Posts