QBS Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Czołem! Proszę o potwierdzenie tych, którzy przybędą, ponieważ wielu z Was pyta kto będzie - i razem zebrało się sporo osób, ale każdy prosi o konkretną liczbę osób, które się zjawią. Dopisując się tutaj sprawisz, że więcej osób przybędzie. Wszystkich chętnych odbieram z Piły - tych bez transportu z stacji PKP, tych własnymi autami odebrał bym kolejno o umówionej godzinie z dróg wylotowych na Poznań i Bydgoszcz (tutaj mówię też o ludziach z Torunia). Proszę więc w miarę szybko o konkretne dane. Po strzelance w planie mam rozpalenie grilla - jakies piwko i kielbaski... Chętnych odeskortuje do hotelu w Bornym Sulinowie bądź w Pile (oba z night clubami, ten w Bornym 35 zl/doba). W razie pytań proszę o kontakt: GG: 1108076 Mob: 0 600 906 992 Ps. Proszę o konkretną liczbę osób jaka z Wami przyjedzie. Quote
Ssak Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Ja bedejezeli ktos z Bydgoszczy pojedzie zemna (pkp). Mozliwe (i tu nie moge niestety potwierdzic) ze beda jeszcze 2 osoby zemna. Quote
PA Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 My mieliśmy w planach jechać jak będzie konkretna liczba osób = conajmniej 10 licząc bez nas ale z organizatorami i "tubylcami". Jak przyjedziemy to będzie nas 4 sztuki. PA. Quote
QBS Posted April 1, 2004 Author Report Posted April 1, 2004 Dzisiaj ktos wyrwal mnie ze snu o 9 rano i powiedzial, ze tez wpadnie we 2 jesli bedzie wieksza grupa - ale kto to byl tego nie wiem... Pamietam, ze z Torunia - i mam jego numer :) Decyzje podejmiemy tutaj w piatek. Quote
Ssak Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Na 99% 2 osoby z Bydgoszczy pojada no chyba ze PKP srajkuje Quote
QBS Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 Ok - w związku z tym, że pasowało jedynie Bydgoszczy proponuje przesunąć spotkanie na przyszłą sobotę - pasuje Wam? Quote
Padre Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Jeśli za tydzień, to możesz liczyć na mnie i paru kolesi z Wałcza, może kogos z Gdańska jeszcze przytargam ale to dam znac póżniej. Quote
DariuszM Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 co by czasu nie tracić...zawsze można wziać karabin ze święconką :) Quote
Ssak Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Jesli chodzi o mnie to raczej odpada ze wzgledu na Swieta i rodzine. Quote
Padre Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 No więc na dzień dzisiejszy, z Gdańska przybedą cztery osoby na bank. Kto jeszcze? Teren jest pyszny, w końcu to moje rodzinne strony... Z Wałcza pojawi się 3-4 zbirów. Quote
Zjawa Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 naprawde bedzeicie strzelac sie w sobote? :roll: Quote
QBS Posted April 6, 2004 Author Report Posted April 6, 2004 Tak - zrobimy nawet akcje "Odbijanie kosciola", gdzie role przebranych czlonkow Al-Quaidy pelnic beda ministranci :lol: Quote
QBS Posted April 6, 2004 Author Report Posted April 6, 2004 Aha - bede mial busa wiec moge zabrac kilka osob... NA PACE! :twisted: Quote
RAI wilku Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 siema QBS jak wyszło teraz leśniczy nie robił problemów?? te babki jeszcze tam mieszkaja?? Nie było nikogo z Bornego ?? Z tego co pamiętam mieliśmy DUZE problemy zeby tam cokolwiek zrobic pozdr. wilku Quote
QBS Posted April 6, 2004 Author Report Posted April 6, 2004 teraz nie wyszlo - z braku ludzi :( Jak bedzie dam znac w weekend - sobota wieczorem :) Quote
Recommended Posts