Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich userów bo jestem tu nowy. A teraz przejdźmy do rzeczy, szukam metalowego magazynka do g36c jak narazie to znalazlem tylko plastikowe, szukałem na airsoftguns, taiwangun, allegro i jeszcze w innych sklepach internetowych. W ogóle produkują metalowe magazynki do tego karabinu ASG ?

Posted

No metalowy to ambitnie....

G36 jest w oryginale zrobiony z tworzywa no i to samo idzie jeśli chodzi o magazynki.

Nic dziwnego, że nie jesteś w stanie ich znaleźć... Nie ma takiego.. (no ja się nie spotkałem)

Posted

Jeśli chcesz koniecznie metalowe magi to musisz kupić moduł gniazda magazynka dla standardu M4 / M16. Wtedy możesz używać metalowych magazynków do karabinów tej właśnie serii (Taiwangun miał tą konwersję w ofercie).

Posted (edited)

Jeśli chcesz koniecznie metalowe magi to musisz kupić moduł gniazda magazynka dla standardu M4 / M16. Wtedy możesz używać metalowych magazynków do karabinów tej właśnie serii (Taiwangun miał tą konwersję w ofercie).

Ale mi chodziło o te zaczepy co można podczepić 1 magazynek do 2, a w magach m4 tego nie ma. Już myślałem nad tym rozwiązaniem

Nie ma, w replikach również.

no w moim po 2-3 dniu sie złamało te zaczepy w 2 magazynkach.

Edited by ivann2
Posted

dzięki za pomoc. jestem początkującym co chyba można wywnioskować z moich odpowiedzi :P. Więc mam pytanie, czy macie jakieś porady typu z tą taśma izolacyjną ?