ivann2 Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Witam wszystkich userów bo jestem tu nowy. A teraz przejdźmy do rzeczy, szukam metalowego magazynka do g36c jak narazie to znalazlem tylko plastikowe, szukałem na airsoftguns, taiwangun, allegro i jeszcze w innych sklepach internetowych. W ogóle produkują metalowe magazynki do tego karabinu ASG ? Quote
SAper111 Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 No metalowy to ambitnie.... G36 jest w oryginale zrobiony z tworzywa no i to samo idzie jeśli chodzi o magazynki. Nic dziwnego, że nie jesteś w stanie ich znaleźć... Nie ma takiego.. (no ja się nie spotkałem) Quote
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 no ale chyba w oryginale nie ma tworzywa które się łamie po 1 dniu użytkowania. tak czy inaczej dzięki za pomoc Quote
SAper111 Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Jeśli chcesz koniecznie metalowe magi to musisz kupić moduł gniazda magazynka dla standardu M4 / M16. Wtedy możesz używać metalowych magazynków do karabinów tej właśnie serii (Taiwangun miał tą konwersję w ofercie). Quote
pin-king-pin Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 no ale chyba w oryginale nie ma tworzywa które się łamie po 1 dniu użytkowania. tak Nie ma, w replikach również. Quote
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 (edited) sory za spam ale nie wiem jak to usunąć Edited February 9, 2009 by ivann2 Quote
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 (edited) Jeśli chcesz koniecznie metalowe magi to musisz kupić moduł gniazda magazynka dla standardu M4 / M16. Wtedy możesz używać metalowych magazynków do karabinów tej właśnie serii (Taiwangun miał tą konwersję w ofercie). Ale mi chodziło o te zaczepy co można podczepić 1 magazynek do 2, a w magach m4 tego nie ma. Już myślałem nad tym rozwiązaniem Nie ma, w replikach również. no w moim po 2-3 dniu sie złamało te zaczepy w 2 magazynkach. Edited February 9, 2009 by ivann2 Quote
AnR Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 To, że te zaczepy się łamią to normalne, wzmacniaj całe łączenie taśmą izolacyjną. Quote
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 dzięki za pomoc. jestem początkującym co chyba można wywnioskować z moich odpowiedzi :P. Więc mam pytanie, czy macie jakieś porady typu z tą taśma izolacyjną ? Quote
0L0 Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Nie łącz magów w pary to się nie będą te zaczepy łamały. Quote
AnR Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 A wianek swój zachowasz w momencie gdy airsoftowe zasady pokonasz! Quote
Recommended Posts